Úvod Tlačová správa O2 ako prvé prináša na Slovensko Nokiu 3310

O2 ako prvé prináša na Slovensko Nokiu 3310

Tlačová správa

2
Nokia 3310

O2 ako prvý operátor a zároveň predajca prináša na Slovensko vynovenú legendárnu Nokiu 3310. Od 16. júna bude dostupná na predajniach a eshope operátora v troch farebných variantoch. O nesmrteľnosti pôvodnej legendy svedčí aj fakt, že v sieti O2 je ich ešte stále prihlásených viac ako 2 tisícky.

 „Od dnes štartujeme predaj legendárnej Nokie 3310 na Slovensku. Tešíme sa, že zákazníci O2 ako prví budú môcť nielen naživo vidieť a vyskúšať Nokiu 3310, ale hneď ju aj zakúpiť na našich predajniach alebo eshope. Pôvodná 3310 stále žije – dodnes ju v našej sieti využíva viac ako 2000 zákazníkov. Podiel smartfónov však stále rastie, pričom aktuálne využíva chytré telefóny už takmer 60 % zákazníkov. V lete postupne pridáme do nášho portfólia aj ďalšie Nokie, konkrétne pôjde o smartfóny s operačným systémom Android – Nokia 3, Nokia 5 a Nokia 6,“ povedala Tereza Molnár, šéfka externej komunikácie O2.

Foto: CNET

Nová Nokia 3310

Novinka je znovuzrodením legendárneho modelu Nokia 3310, ktorý je dodnes jeden z najpredávanejších telefónov v histórii. Od svojho predchodcu preberá všetky dôležité pozitíva akými sú dlhá výdrž batérie na jedno nabitie a odolná a pevná konštrukcia. Prináša však aj mnoho inovácií, akými sú  podstatne väčší farebný displej, 3,5 mm jack na pripojenie slúchadiel a možnosť rozšírenia základnej 16 MB pamäte pomocou pamäťovej micro SD karty až o 32 GB. Telefón sa predáva vo viacerých atraktívnych farbách. Ďalším potešením je prítomnosť obľúbenej hry Snake v novom šate.

Dostupnosť, farby, cena

Nová Nokia 3310 bude v O2 dostupná na predajniach a v eshope už od 16. júna v troch farebných prevedeniach – červená, modrá a šedá. V atraktívnej červenej farbe bude dostupný aj variant s dual SIM funkciou. Cenu stanovil operátor na 59 EUR.