Úvod LeEco LeEco Le Max 2 Jeden z najlepších telefónov minulého roka s Quad HD displejom teraz kúpiš za smiešnych...

Jeden z najlepších telefónov minulého roka s Quad HD displejom teraz kúpiš za smiešnych 200 €!

6
LeEco Le Max 2

Svet technológií sa hýbe skutočne rýchlo. Dôkazom sú neustále klesajúce ceny zariadení, ktoré stále majú dosť výkonu na to, aby hravo zvládli všetko čo na ne hodíte. Príkladom je určite LeEco Le Max 2, telefón, ktorý máme do dnešného dňa v redakcii.

Prečo je u nás tak nesmierne populárny? Dôvodov je hneď niekoľko, tým hlavným je však jeho úžasný 5,7-palcový Quad HD (2 560 x 1 440) displej, ktorý je do dnešného dňa považovaný za nadpriemer. Všetky tieto pixely obsluhuje procesor Snapdragon 820 od Qualcommu, ktorého o vlások novšia verzia poháňa aj tohtoročný LG G6. Nejde teda o žiadneho slimáka.

Okrem toho, v zariadení sa nachádza 6 GB operačnej pamäte RAM. 6 gigabajtov v zariadení za 200 €! Mnohí hovoria, že dobrú kvalitu za málo peňazí vie ponúknuť len Xiaomi, ja z vlastných skúseností hovorím, že tomu tak nie je.

Nakoniec, Le Max 2 má neuveriteľne dobrý fotoaparát. Porovnal som ho s OnePlus 3T, Galaxy S8, Huawei P10 a ďalšími a musím povedať, že kvalitou hravo predbehne takmer všetky smartfóny. Lepší bol azda len Galaxy S8.

Keď sa bavíme o telefónoch z Číny, musím samozrejme dodať aj informáciu o podpore 4G frekvencií slovenských operátorov. LeEco Le Max 2 s nimi nemá žiaden problém. Podporuje dokonca aj 800 MHz pásmo, s ktorým majú Xiaomi zariadenia problém.

Nakoniec, LeEco Le Max 2 ponúka 64 GB úložisko, 3 100 mAh batériu a Android 6.0 Marshmallow s nadstavbou eUI 5.6. Ak chceš vyskúšať čo ponúka telefón od výrobcu, ktorý sa nebál vstúpiť na americký trh a ktorý ma svojou kvalitou ohúril už počas recenzovania, neváhaj a využi dnešnú zľavu. Treba si však dať pozor na dostupnosť, tento kúsok sa predáva ako teplé rožky.