Úvod Výrobcovia Xiaomi Si fanúšik Xiaomi? Tak sa priprav, používateľské prostredie MIUI 9 bude predstavené...

Si fanúšik Xiaomi? Tak sa priprav, používateľské prostredie MIUI 9 bude predstavené už čoskoro!

1
miui 9
Xiaomi Redmi 4

Značku Xiaomi si spájame hlavne so smartfónmi a gadgetmi, ktoré vyznávajú koncepciu čo najlepšieho pomeru medzi cenou a výbavou. Xiaomi však produkuje aj veľmi obľúbený softvér. 

Na mysli máme samozrejme používateľské prostredie MIUI, ktoré už v najbližších týždňoch dostane novú verziu. MIUI 9 zatiaľ mešká.

Prostredie MIUI 8 bolo predstavené v máji minulého roka (globálna verzia v auguste) a od verzie MIUI 6 prebiehala aktualizácia prakticky každoročne. Tento rok Xiaomi mierne mešká, za čím snáď stojí dolaďovanie posledných detailov.

Xioami určite chce užívateľom priniesť čo najkvalitnejšie používateľské prostredie, ktoré by bolo minimálne také rýchle a stabilné ako súčasná verzia.

miui 9
Prostredie MIUI 9 sa už testuje v interných kruhoch výrobcu

UI MIUI totižto používa po celom svete viac ako 200 miliónov užívateľov. Masívna používateľská základňa je roztrúsená naprieč 156-timi krajinami a regiónmi, v ktorých sa hovorí 32 jazykmi.

Dôsledné spracovanie novej verzie prostredia je tak na mieste. Informácie z dávnejšej minulosti hovorili o júlovom oficiálnom prestavení. Tie súčasné hovoria o nadchádzajúcich „niekoľkých týždňoch“.

MIUI 9 bude založené na operačnom systéme Android vo verzii Nougat.

Ak ste fanúšikom výrobcu Xiaomi, čakanie na nové prostredie si môžete spríjemniť video recenziou najzaujímavejšieho smartfónu z produkcie Xiaomi, modelu Mi Mix.