Úvod Výrobcovia Leagoo Leagoo T5 bude delo za rozumnú cenu: 4 GB RAM, duálny fotoaparát...

Leagoo T5 bude delo za rozumnú cenu: 4 GB RAM, duálny fotoaparát a solídna batéria!

3

Výrobca Leagoo nás informoval o ich chystanom smartfóne s veľmi, veľmi zaujímavou výbavou. Volá sa Leagoo T5 a vzhľadom na svoju cenu, ktorá sa má pohybovať do 200 dolárov by sme čakali, že bude patriť medzi tie najmenej výkonné smartfóny.

Opak je však pravdou. Leagoo T5 disponuje 5,5-palcovým Full HD displejom od Sharpu, duálnym fotoaparátom (13 + 5 Mpx od Sony), 4 GB operačnej pamäte RAM64 GB úložiskom. Slušné, že?

Hnacím motorom smartfónu je zatiaľ nešpecifikovaný osemjadrový procesor od MediaTeku s jadrami o takte 1.8 GHz. To všetko nájdete uložené v 7,9 mm hrubej konštrukcii, do ktorej sa okrem toho zmestila aj 3 000 mAh batéria s technológiou rýchleho nabíjania. Slovenských zákazníkov určite poteší aj plná podpora LTE pásiem a snáď (nebolo to zatiaľ potvrdené), Android 7.0 Nougat.

Telefón bude dostupný už v júli za cenu do 200 dolárov. Ak sa vám zapáčil, máte šancu získať zľavu 50 dolárov a ešte malý darček k tomu (platí len do 25. júna). Stačí zájsť na web výrobcu a vyplniť svoju emailovú adresu.

Výsledná cena telefónu sa tak zníži na 149 dolárov, čo je v prepočte 133,60 €. Vzhľadom na to, že pri dovezení na Slovensko treba počítať s 20 % daňou sa cena nakoniec zastaví 163,90 €. Stále tak ide o cenovo veľmi zaujímavé zariadenie.