Taiwanský výrobca kvalitných mobilný telefónov s Androidom tlačí svoj nový high-end model do povedomia verejnosti ako to len ide. Jeho dve čerstvé video reklamy zameriavajú pozornosť na tri hlavné prednosti, ktorými smartfón U11 disponuje. 

Dve z nich v jednom zo spomínaných videí účinkujú spolu. Ide o funkcionalitu Edge Sense, vďaka ktorému mobilné zariadenie dokáže rozpoznať, či dlaňou vyvíjame na bokoch konštrukcie nadštandardne veľký tlak. Ak ho senzory náhodou zaregistrujú, operačný systém vykoná určitú akciu – napríklad stlačí spúšť a spraví nám peknú selfie. Tá druhá prednosť predstavuje zvýšenú odolnosť voči vode.

HTC v reklame vyzdvihuje aj certifikáciu IP67, čo používateľom modelu U11 formálne zabezpečuje, že sa im ich prémiový smartfón po styku s vodou hneď nepokazí. A aj keď nejde o tak dobré čísla, akými sa môžu chváliť konkurenčné kúsky s certifikáciou IP68, ponorenie do hĺbky 1 meter na dobu 30 minút drvivej väčšine z nás bohato stačí.

Druhé video sa točí okolo zvuku, konkrétnejšie zvukového výstupu HTC U11, ktorý dostal v marketingových materiáloch výrobcu celkom slušný priestor. Reklama tentokrát kladie dôraz na adaptívne prispôsobovanie výstupu potrebám používateľa pribalených USonic slúchadiel prostredníctvom sofistikovanej softvérovej kalibrácie, 360-stupňový zvuk, ale aj na aktívne potláčanie okolitého hluku.

Viac detailov nájdeš nižšie.