Úvod Hry Hráči, pozor! Neprehliadnite 3 skvelé hry v masívnej zľave

Hráči, pozor! Neprehliadnite 3 skvelé hry v masívnej zľave

0
aplikácie

V obchode Google Play môžete v týchto dňoch natrafiť na pár viac či menej zaujímavých zliav na aplikácie a hry.

Medzi hrami sa objavilo pár titulov, ktoré stoja za kúpu už v pôvodnej cene, nie to ešte v jej zľavnenej podobe.

Lumino City

Ako prvú by sme dali do pozornosti hru Lumino City, ktorá si v roku 2015 odniesla prestížnu cenu BAFTA.

Ide o zábavnú adventúrku, ktorá je jedinečná spôsobom, akým bola vytvorená. Autori vytvorili prostredie hry ručne, z kartónu, papiera, miniatúrnych svetiel a mechanizmov.

Správcom mesta Lumino City je deduško Lumi. Ten záhadne zmizne, pričom je jasné, že bol unesený. Na to, aby ste ho našli, musíte preskúmať všetky zákutia mesta a prepracované mechanizmy, ktoré ho ovládajú.

hry
© Lumino City

Lumino City je rozhodne jedinečnou hrou, ktorá je spojená s pôvodnou cenou 5,49 €. Aktuálne si ju však môžete stiahnuť iba za 1,19 €, čiže približne za cenu kávy alebo víkendového piva. Hra obdržala hodnotenie 4,7 z 5 hviezd.

>Stiahnuť Lumino City<

Bridge Constructor

Druhou hrou v masívnej zľave je populárny Bridge Constructor. Vašou úlohou bude postaviť most z rôznych materiálov tak aby odolal váhe prechádzajúcich osobných a nákladných automobilov.

Čím viac levelov prekonáte, tým ťažšia hra bude. Pri stavbe mosta si musíte dobre rozmyslieť, aký stavebný prvok použijete, resp. aký materiál je pre danú stavbu vyhovujúci.

hry
© Bridge Constructor

Na pohľad pevný most sa môže ľahko zrútiť už pri prvom prejazde vozidla. Bridge Constructor je k dispozícii iba za 0,30 €, čo je zanedbateľné.

>Stiahnuť Bridge Constructor z Google Play<

Hexasmash Pro

Pamätáte si hru Bounce zo starších Nokií? Hra Hexasmash Pro sa jej vzdialene podobá, aj keď obsahuje podstate viac prvkov, herných možností a má krajšiu grafiku. Pomocou kyvadla uvoľníte guľu, ktorou musíte zasiahnuť šesťhranné drahokamy.

hry
© Hexasmash Pro

Čím menej ťahov vykonáte, tým lepšie to bude pre váš progres. Hra nie je o chvíľkovej zábave. Platená verzia vám sprístupní až 180 levelov, čiže budete mať čo robiť. Logické plošinovky neurazia nikdy a táto aktuálne stojí iba 0,59 €.

>Stiahnuť Hexasmash Pro z Google Play<