Úvod Google Google Pixel XL Google Pixel XL 2: Snapdragon 835, vysoký displej a 4 GB RAM?

Google Pixel XL 2: Snapdragon 835, vysoký displej a 4 GB RAM?

7

Nové vlajkové modely od Google tak skoro neočakávame, no to neznamená, že už nie sú vo fázy finálneho vývoja a testovania. Naše presvedčenie, že Google na nich pracuje usilovne ako včelička potvrdil výpis z benchmarkovacej služby GeekBench.

Objavil sa v ňom väčší z dvojice, Google Pixel XL 2. Podľa všetkého má ponúknuť poriadne vysoký displej s rozlíšením 2 560 x 1312 pixelov. Vyzerá to teda tak, že móda zúžených a zvýšených displejov, s ktorou tento rok najskôr prišiel LG a neskôr aj Samsung, bude pokračovať aj u ďalších výrobcov.

Čo sa zvyšku špecifikácií týka, očakávať môžeme Snapdragon 835 (aj keď je možné, že to nakoniec bude Snapdragon 836) a 4 GB operačnej pamäte RAM. Interné úložisko je vedené ako 100 GB, no predpokladáme, že v skutočnosti pôjde o 128 GB kapacitu. No a čo sa fotoaparátov týka, zadnú stranu pokrýva 12 Mpx, zatiaľ čo prednú 8 Mpx senzor.

S najväčšou pravdepodobnosťou sa pozeráme na špecifikácie prototypu, ktorý Google momentálne testuje. Finálne špecifikácie, vrátane spomínaného procesora, kapacity RAM, úložiska a fotoaparátov sa môžu zmeniť.