Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Smutné správy pre tých, ktorí chcú Galaxy Note 8: Snímač odtlačkov prstov...

Smutné správy pre tých, ktorí chcú Galaxy Note 8: Snímač odtlačkov prstov nebude pod displejom!

7
Galaxy Note 8
Koncept Samsung Galaxy Note 8 © Benjamin Geskin

Pre tých z vás, ktorí sa tešia na Galaxy Note 8, máme zlé správy. Samsungu sa totiž pravdepodobne nepodarí implementovať snímač odtlačkov prstov priamo pod sklo prekrývajúce displej.

Informácie prichádzajú z juhokórejskej publikácie Naver. Nová technológia, pomocou ktorej by si si mohol nasnímať odtlačkov prstov priamo cez displej sa mala objaviť už v Galaxy S8.

Naver však obdržal informácie od predstaviteľa Samsung Electronics, ktorý povedal: „Robili sme všetko pre to, aby sme snímač odtlačkov v Galaxy Note 8 vložili priamo do displeja. Na tomto strategicky dôležitom modeli sa nakoniec neobjaví kvôli obavám zo zhoršenej bezpečnosti.“.

Server Naver ďalej tvrdí, že Samsung Electronics aj naďalej pokračuje s vývojom spomínanej technológie, ktorá sa pravdepodobne objaví až v ich budúcoročnej vlajkovej lodi, Galaxy S9. Naver zároveň potvrdzuje už niekoľkokrát omieľané špecifikácie, ako napríklad 6,3-palcový displej, duálny fotoaparát3 200 mAh batériu.

Čo zatiaľ hovoríte na Galaxy Note 8? Má potenciál uspieť, chystáte sa zadovážiť si ho? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!