Úvod Hry Futurama je späť v novej mobilnej hre, ktorú si môžeš stiahnuť zadarmo!

Futurama je späť v novej mobilnej hre, ktorú si môžeš stiahnuť zadarmo!

0
futurama

Nesmierne populárny animovaný seriál Futurama má množstvo fanúšikov aj u nás. Tých určite poteší, že sa môžu s obľúbenými postavami stretnúť v novej hre pre platformy iOS a Android.

Futurama: Worlds of Tomorrow nie je jednoduchou hrou. Má pomerne obsiahly príbeh, za ktorým nestojí nikto iný ako dvojica autorov Matt Groening a David X Cohen. Ich talent sa prejavil už pri animovanej sérii Simpsonovci.

Futurama: Worlds of Tomorrow je akási simulácia sci-fi spoločnosti, ku ktorej má najbližšie možno hra Sims. Zaujímavá je mimoriadne rozmanitá hrateľnosť hry.

V hre budete bojovať, zhromažďovať suroviny a zdroje, užívať si zábavné dialógy, budovať vlastné mesto a objavovať temné zákutia širokého vesmíru.

Futurama

Postavy musíte priebežne povyšovať v rámci úrovní a nechýbajú ani rôzne možnosti prispôsobenia. Futurama: Worlds of Tomorrow je hrou, ktorá vás bude baviť dlhé hodiny, dni a týždne.

Teda pokiaľ máte k danému hernému žánru vzťah a ku kultovej sérii Futurama nehovoriac. Dobrou správou je, že si hru môžete stiahnuť úplne zadarmo. K dispozícii sú aj dobrovoľné in-app nákupy, ktorými si v hre môžete dopomôcť.

Skalní a hlavne trpezliví hráči sa však zaobídu aj bez nich. Hru nájdete v obchode Google Play v >tomto odkaze<.