Úvod Hry TIP: Vyskúšajte novú verziu hry Farming Simulator 18, ktorá sa už nachádza...

TIP: Vyskúšajte novú verziu hry Farming Simulator 18, ktorá sa už nachádza v obchode Play

1
farming simulator

Simulátor farmárčenia neznie ako niečo, čo by sa predávalo na milióny kópií. Zdanie však klame a hry série Farming Simulator majú niekoľko miliónov fanúšikov.

Farming Simulator 18 je tretím dielom, ktorý vývojári z Giants Software uvoľnili pre používateľov platformy Android.

Prvotinou bol Farming Simulator 14, ktorý si stiahlo viac ako desať miliónov používateľov. V roku 2015 tento titul nahradila hra Farming Simulator 16. Vývojári zaznamenali úspech aj na platforme Steam.

Titul Farming Simulator patril v roku 2016 medzi najpredávanejšie hry na tejto platforme.

Nový diel hry sa opäť zameriava na budovanie vlastnej farmy a poľnohospodárskeho virtuálneho podnikania.

farming-simulator-18

Musíte pestovať a zbierať plodiny, starať sa o hospodárske zvieratá a prácu vám uľahčí asi 50 poľnohospodárskych vozidiel. Vozidlá a prvky v hre sú licencované.

To znamená, že budete používať stroje značiek Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini (nie Aventador ale traktor), Kuhn, Amazone alebo Krone.

Lákadlom je lokálna hra pre viacerých hráčov. Cez Wi-Fi a Bluetooth môžete farmárčiť spolu s priateľmi. Hra Farming Simulator 18 nie je zadarmo. Autori za ňu pýtajú 4,99 €, čo však používateľov veľmi neodrádza.

Hra je v obchode Play iba chvíľu, no už si stihla vyslúžiť nadpriemerné hodnotenia. Ak si chcete vyskúšať, aké to je jazdiť s traktorom po poli, navštívte >tento odkaz<, ktorý vás presmeruje priamo do obchodu Google Play.