Úvod Hry Herný hit The Elder Scrolls: Legends v Google Play. Registruj sa a...

Herný hit The Elder Scrolls: Legends v Google Play. Registruj sa a získaj výhody!

1
The Elder Scrolls Legends
© Gamepedia

Populárna hra The Elder Scrolls: Legends sa už nachádza v obchode Google Play, no dostupná je iba pre tablety. Vývojári už uvoľnili aj verziu pre smartfóny, no zatiaľ je spojená s pred-registráciou. 

Vývojári z Bethesda Softworks a Dire Wolf Digital, ktorý za hrou stoja, sa rozhodli pred-registráciu doplniť zaujímavým bonusom. Okrem toho, že obdržíte upozornenie hneď ako bude hra dostupná, získate aj jednu legendárnu kartu.

Jeden pred-registrovaný užívateľ môže získať iba jednu vzácnu kartu. Nebýva zvykom, aby sa hra v režime pred-registrácie držala dlho. Je viac ako isté, že bude v najbližších dňoch uvoľnená do celého sveta.

Hra okrem toho dostane už 29. júna nové rozšírenie, ktoré autori nazvali Heroes of Skyrim. Hru obohatí o desiatky nových kariet, pribudnú ikonické postavy a herná mechanika, ktorá ešte vylepší zážitok z hrania.

The Elder Scrolls
© TouchArcade

The Elder Scrolls: Legends je strategickou kartovou horu, pri ktorej dokážete stráviť 10 minút alebo aj celé hodiny. Herná mechanika a princíp sú ľahko pochopiteľné a naučí sa ich každý. Poraziť súpera ale také jednoduché nie je.

Pred-registráciu hry The Elder Scrolls: Legends nájdete v Google Play, kam vás presmeruje >tento odkaz<.

The Elder Scrolls: Legends