Úvod Výrobcovia Samsung Experti sa zhodli: Samsung Galaxy S8 je najlepším smartfónom, aký si môžete...

Experti sa zhodli: Samsung Galaxy S8 je najlepším smartfónom, aký si môžete v súčasnosti kúpiť!

30
Samsung Galaxy S8

Ak tento text čítate na smartfóne Samsung Galaxy S8 / S8+ alebo leží niekde vedľa vás, gratulujeme. Podľa hodnotenia Consumer Reports vlastníte najlepší smartfón na trhu.

Consumer Reports je rešpektovanou nezávislou a neziskovou organizáciou, ktorá už 80 rokov skúma kvalitu rôznych produktov a služieb.

Hodnotenia vznikajú napríklad na základe prísnych testov a investigatívneho získavania informácií v záujme širokej verejnosti a konečných spotrebiteľov.

Vlajkové lode kórejskej spoločnosti Samsung obsadili dve najvyššie miesta v hodnotení neziskovej organizácie Consumer Reports.

Čo na smartfónoch zaujalo prísnych hodnotiteľov? V skratke to bol krásny dizajn, skvelá výdrž na jedno nabitie, nekompromisný displej a taktiež ohromujúci fotoaparát.

Galaxy S8 dokonca uspel v tzv. dunk tank teste, v ktorom pohorel odolnejší Galaxy S7 Active. Ide o test, počas ktorého je smartfón umiestnený do nádrže s vodou.

Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8

Nádrž je natlakovaná tak, aby podmienky zodpovedali ponoreniu do hĺbky 1,5 metra. Zariadenie v nádrži zotrvá 30 minút.

Padla aj kritika. Možno tušíte, že smerovala k snímaču odtlačkov prstov. Podľa hodnotiteľov je jeho umiestnenie nepríjemné a pri používaní dochádza k zbytočnému zašpineniu šošovky fotoaparátu.

Samsung tento rok prvenstvo obhájil. Vlani získal ocenenie najlepšieho smartfónu model Galaxy S7 edge, ktorý sa aktuálne nachádza na treťom mieste v rebríčku. LG G6 a iPhone 7 Plus obsadili štvrté a piate miesta.

Aj keď je hodnotenie vysoko uznávané, každý používateľ má vlastné nároky a preferencie, ktorým spomínané smartfóny nemusia vyhovovať. Podstatné je, aby ste používali zariadenie, s ktorým ste maximálne spokojní, a ktoré vám vyhovuje najviac.

Tohtoročné vlajkové smartfóny spoločnosti Samsung sa ale rozhodne podarili.

Samsung Galaxy S8