Úvod Bluboo Bluboo S1 Malá čínska firma vyrobila skutočný skvost. Tento smartfón vyzerá úžasne!

Malá čínska firma vyrobila skutočný skvost. Tento smartfón vyzerá úžasne!

7

Mobilný trh ponúkla širokú škálu rôznych značiek smartfónov rôzneho dizajnu. Ten je však v niektorých prípadoch naozaj ťažkopádny. Bluboo sa pri svojom modeli S1 rozhodol uberať opačným smerom a stavil na minimalizmus. V jednoduchosti sa predsa skrýva krása.

Čisté línie obopínajú elegantný displej produkcie SHARP s HD rozlíšením a ochranou v podobe Gorilla Glass 4, ktorý vypĺňa až 90% prednej plochy. Zadná strana je taktiež zo skla, čo pridáva na elegantnosti a čistote dizajnu. Pre zachovanie minimalistického vzhľadu sem výrobca umiestnil len vertikálne logo spoločnosti a dve šošovky fotoaparátu s bleskom.

Bluboo prekvapuje aj spracovaním zadnej strany modelu S1. Podľa informácií od výrobca má byť zadná strana prekrytá „organickým plastom,“ ktorý je navyše zosilnený. Spoločnosť zároveň vysvetľuje, že na dotyk pôsobí tak, ako by ste sa dotýkali keramického spracovania. Bluboo S1 tak celkovo prináša niekoľko inovácií či už na prednej strane s minimálnymi rámikmi alebo na tej zadnej, ktorá S1-tku radí medzi prémiovejšie zariadenia.

Pre viac informácií o Bluboo S1 zamierte na web výrobcu.

Bluboo S1 môžete získať aj zadarmo! Stačí, ak sa zapojíte na tomto odkaze.

– Tlačová správa –