Úvod Hry Ušetri až 80 %. Aplikácie a hry v obchode Google Play s...

Ušetri až 80 %. Aplikácie a hry v obchode Google Play s masívnou zľavou!

1

Už aj obchod Google Play vie, že je tu leto, s ktorým sú spojené tiež rôzne zľavy a zvýhodnenia. Lákavo vyzerá napríklad 14 hier, ktoré si môžete stiahnuť s veľkou zľavou.

Pár titulov určite poznáte, keďže sa objavili v zľave už niekoľkokrát. Ak ste pred tým s kúpu váhali, teraz máte dobrú príležitosť to napraviť.

Najviac ušetríte pri hre Star Wars: KOTOR. Pôvodná cena 10,99 € klesla na 3,19 €. Čo sa týka najnižšej ceny, zanedbateľných 0,27 € stojí League of Stickman 2017 a 0,50 vás bude stáť podarená Lara Croft GO.

hier
Lara Croft Go

Hry je dobré hrať a nie o nich čítať, preto zamierte do obchodu Google Play. Všetky zľavené hry nájdete na jednom mieste, a to v >tomto odkaze<. Google im v obchode Play venoval samostatnú stránku.

Všetky zľavy by mali platiť do 6. júla, čiže si môžete prípadnú kúpu premyslieť. Je možné, že Google rebríček medzičasom doplní o ďalšie tituly. Ak áno, určite vám o tom dáme vedieť.

Aplikácie

Zľavy neobišli ani aplikácie. K dispozícii je 16 rôzne zameraných appiek, ktoré využívajú komercializáciu v rámci predplatného.

Zľavy sa týkajú práve predplatného, pričom dosahujú výšku až 50-tich percent. Ak by sme zľavu využili my, tak určite pri aplikácii TuneIn Radio, ktorá patrí medzi najlepšie v danom audio segmente.

aplikácie
Runtastic Running

Produktívni jedinci by nemali vynechať nástroj Any.do, ktorý sa reprezentuje ako komplexný správcu úloh, poznámok a pripomienok. Ste trendy a rekreačne beháte?

Runtastic Running zaznamená výš beh a kondíciu do posledného detailu. Aj v tomto prípade sú všetky appky so zľavneným predplatným pekne pohromade na samostatnej stránke. Nájdete ju >TU<.