Úvod Aplikácie Action Launcher obdržal veľkú aktualizáciu. Priniesla dizajn z Google Pixel aj nové...

Action Launcher obdržal veľkú aktualizáciu. Priniesla dizajn z Google Pixel aj nové funkcie

0
action launcher

Ak aj vy používate spúšťače z dielní vývojárov tretích strán, prehliadnuť by ste nemali veľkú aktualizáciu jedného z najpopulárnejších spúšťačov Action Launcher.

Aktualizácia výraznejšie pozmenila dizajn, funkcionalitu a priniesla nové prvky. Čo je dôležité, v bezplatnej verzii nájdeme po novom viac funkcií, ktoré boli až doteraz súčasťou platenej verzie.

Action Laucher už na prvý pohľad vyzerá ako Pixel Launcher od Google, ktorý máme možnosť používať iba na Google Pixel zariadeniach.

Zo zavedených noviniek spomenieme inteligentné prispôsobenie veľkosti ikon, systém gest, ktorými môžete okamžite spúšťať jednotlivé funkcie, skratky aplikácií, animovanú ikonu hodín, opravy chýb, vylepšenia a niekoľko ďalších prvkov.action launcher

Nový Action Launcher je navrhnutý tak, aby korešpondoval s funkciami a vzhľadom nového OS Android O. Vďaka nemu tak môžete akýkoľvek smartfón aspoň z časti premeniť na Google Pixel.

Nakoniec, presvedčte sa o veľkej aktualizácii v sprievodnom videu, ktoré vám ukáže všetky podstatné novinky. Inovovaný Action Launcher nájdete v Google Play na >tejto adrese<.

Action Launcher