Spoločnosť Xiaomi asi netreba predstavovať a ich smartfóny už vôbec. Ak patríte k fanúšikom zariadení tohto stále rastúceho čínskeho výrobcu, položky nižšie vás budú zaujímať.

Medzinárodný predajca tomtop.com nás upozornil na niekoľko zliav, ku ktorým nám pribalil aj pár zľavových kódov. Tie vám samozrejme s výberom zariadení poskytneme.

Nižšie nájdete päť zariadení výrobcu Xiaomi, ktorých kúpa sa vzhľadom na ich aktuálnu cenu môže oplatiť. Ponuka je časovo obmedzená, čo však nie je problém, keďže bude platiť až do konca júna.

Xiaomi Mi Power Bank 2 je novou generáciou obľúbenej externej batérie pre rok 2017. Hliníkové telo ukrýva kapacitu 10 000 mAh hodín a skvelú funkciu, ktorá automaticky prispôsobí dávkovanie energie podľa typu pripojeného zariadenia.

Jednoducho pripojíte smartfón, tablet alebo napríklad akčnú kameru a batéria ich začne nabíjať najoptimálnejším spôsobom. Power banka je zároveň chránená rovno niekoľkými vrstvami zabezpečenia. Báť sa nemusíte prehriatia, prebitia a iných nepríjemností.

© tomtop.com

Xiaomi Mi Power Bank 2 stoji necelých 32 eur. Pokiaľ pri objednávke zadáte kód AJMIPB2, jej cena razom klesne na nekompromisných 16,55 eur.

Ak ste už presedlali na konektor USB typ C, vašim potrebám lepšie ulahodí Xiaomi Mi Power Bank Pro. Túto externú batériu nabijete práve pomocou tohto konektora rýchlym, 18W nabíjaním.

Okrem USB typ C na power banke nájdete aj klasické veľké USB. 10 000 mAh kapacita dokáže nabiť bežný smartfón aj tri krát. Pri tejto power banke sme zľavový kód nevyjednali, kedže ide o tzv. bleskový predaj obmedzený na 200 kusov.

© tomtop.com

Zmizlo zatiaľ len 18 kusov, pričom predajca stanovil cenu na stále schopných 23,91 eur.

Xiaomi vyrába aj skvelé programovateľné hračky. Robota Mitu môžete ovládať priamo cez smartfón a zostavíte si ho podľa vlastných predstáv. Skladačka obsahuje cez 900 dielov.

Zabávať sa môžete s rôznymi režimami prevádzky, robot sa sám vyváži tak aby sa pri prechode cez prekážku nezrútil a na jedno nabitie vydrží štyri hodiny. Nabíjanie trvá dve hodiny. Tech hračku asi najlepšie predstaví video, ktoré nájdete nižšie.

Pôvodnú cenu necelých 92 eur si môžete o 10 eur znížiť. Pri objednávke stačí zadať kód AJMIROBOT.

https://www.youtube.com/watch?v=kFYgH26yGQs

Xiaomi Redmi Note 4X je jedným z najlepších modelov, aký spoločnosť Xiaomi predstavila. Za rozumné peniaze ponúka vlastnosti, ktoré často nájdeme pri oveľa drahších smartfónoch tradičných výrobcov.

Použitý čipset Snapdragon 625 sa skvele osvedčil napríklad v smartfóne Moto Z Play. 3 GB RAM a 32 GB úložisko bohate zastreší potreby väčšiny používateľov. Ak nie, siahnuť sa dá po 128 GB pamäťovej karte.

Nesklame ani výdrž. V jednoliatom tele z kovu si našla miesto až 4100 mAh batéria. Spomenieme ešte používateľské prostredie MIUI 8, 5,5-palcový FHD displej alebo snímač odtlačkov na zadnej strane.

redmi note 4X
© tomtop.com

Cena asi 155 eur je pri pohľade na výbavu možno až prehnane nízka. Túto cenu získate vďaka kódu AJXIAOMI4X.

© tomtop.com

K dispozícii máme ešte jeden zľavový kód, ktorý asi nezasiahne veľa používateľov. Týka sa totižto náhradnej batérie pre 4K dron od Xiaomi. Batéria sa vlastníkom dronu istotne hodí.

xiaomi
© tomtop.com

Dron sa na jedno nabitie vo vzduchu príliš dlho neudrží, čo môžete z časti eliminovať výmenou vybitej batérie za nabitú. Ak náhodou danú kvadrokoptéru vlastníte vy alebo niekto z vašich známych, dajte im vedieť o cene 69 eur, o ktorú sa postará zľavový kód AJMIBATT.