Úvod Zariadenia Pamäťová karta, Bluetooth reproduktor alebo Xiaomi Mi 5. Pozrite sa na výber...

Pamäťová karta, Bluetooth reproduktor alebo Xiaomi Mi 5. Pozrite sa na výber aktuálnych zliav

0

Obľúbený medzinárodný predajca GearBest spustil novú vlnu zliav, ktoré sú ako obvykle, časovo obmedzené. Siahnuť môžete po akčných kamerách, smartfónoch alebo rôznom príslušenstve.

Všetky zariadenia sú rozdelené do kategórií podľa značky, typu, výšky zľavy alebo dostupnosti zľavových kódov. Niektoré zľavy sú príťažlivejšie, iné menej.

Z veľkého množstva zariadení sme vybrali pár tých, ktoré nie sú drahé a zároveň môžu dobre poslúžiť.

Stálicou sú dobre hodnotené zariadenia výrobcu Xiaomi. V blížiacom sa letnom období sa môže hodiť prenosný Bluetooth reproduktor s 3,5 mm audio výstupom a microUSB portom pre nabíjanie.

© GearBest

Na jedno nabitie dokáže hrať nepretržite desať hodín, čiže bezproblémovo zabaví na každej grilovačke či inej akcii s priateľmi. Bleskový predaj stlačil cenu na necelých 22 eur, čo je rozhodne málo.

S touto cenou je k dispozícii ešte 180 kusov s dostupnosťou ešte 7 dní.

Ak ste pocítili nedostatok miesta v internom úložisku smartfónu a máte možnosť rozšíriť ho prostredníctvom pamäťových kariet, hodiť sa vám môže microSD karta Samsung (Class 10).

© GearBest

Jej 16 GB kapacita nie je najväčšia, no pri cene nižšej ako 10 eur by sme neváhali. Čo sa týka rýchlosti, karta dokáže čítať údaje tempom 48 MB/s a zapisovanie je limitované dostatočnou rýchlosťou 20 MB/s.

Zo smartfónov asi najlepšie pôsobí Xiaomi Mi5. Na trhu síce už pôsobí aj novšia generácia Xiaomi Mi6, no vďaka jej existencii prirodzene zlacnej minuloročný model.

Xiaomi Mi5 je najlacnejšou vlajkovou loďou minulého roka a s aktuálnou cenou približne 205 eur stojí za zváženie aj dnes. Dostanete univerzálny rozmer displeja (5,15″) s dostatočne jemným FHD rozlíšením, čipset Snapdragon 820, 3 GB RAM alebo 64 GB úložisko.

USB typ C konektor si rozumie s technológiou Quick Charge 3.0, čiže na nabitie batérie (3000 mAh) nebudete čakať dlho. Snímač odtlačkov prstov je len bonusom, rovnako ako NFC čip. 16 Mpx fotoaparát so 4-osovou stabilizáciou vyrobila spoločnosť Sony. Ide o typ IMX298.

Zamrzieť môže absencia podpory pre 800 MHz LTE pásmo, no ak vám stačí rýchle a úspornejšie 3G, nie je čo riešiť. Zľava bude platiť ešte päť dní a dostupných kusov je viac ako dosť. Teda aspoň zatiaľ.

Z akčných kamier by sme vybrali model Elephone EleCam 4K. Aktuálne (v čase písania článku) pri ňom svieti cena viac ako 63 eur, no nebude platiť dlho. O pár hodín klesne na prijateľnejších 54 eur.

Podstatne lacnejšia alternatíva ku GoPro kamerám pracuje s 12 Mpx optikou s uhlom záberu 170 stupňov. Jej maximum je záznam v 4K kvalite, no kvôli efektivite aj tak odporúčame používať FHD záznam.

© GearBest

Kvalita je viac ako dobrá, snímkovanie plynulejšie a takéto video si ukrojí menej miesta z pamäťovej karty. Okrem toho dokážete natáčať asi hodinu a pol nepretržite. Pri dlhom, niekoľkohodinovom časozbernom zázname budete musieť pripojiť power banku.

Pokiaľ vás nezaujal ani jeden z tipov vyššie, vašim preferenciám možno sadne iné smart zariadenie alebo gadget. Všetky nájdete na stránke májových zliav u GearBest.

>>> Zobraziť kompletnú májovú ponuku GearBest <<<