Úvod Xiaomi Xiaomi Mi Note 3 Xiaomi Mi Note 3 bude nádherná beštia: Ponúkne duálny fotoaparát a 6GB...

Xiaomi Mi Note 3 bude nádherná beštia: Ponúkne duálny fotoaparát a 6GB RAM!

0

Po tom, ako Xiaomi predstavil svoju najnovšiu vlajkovú loď pre rok 2017 na rad prichádza jeho väčší brat. Stalo sa už pravidlom, že po základnom vlajkovom modeli na rad prichádza väčší model radu Note. Výnimkou by nemal byť ani rok 2017, počas ktorého by mal Xiaomi predstaviť model Mi Note 3.

Najnovšie informácie pritom naznačujú, že pôjde o telefón vybavený tým najlepším čo je momentálne k dispozícii. Okrem toho sa na internete objavila aj prvá vizualizácia, ktorá naznačuje, že dizajnovo sa bude podobať nedávno predstavenému Xiaomi Mi 6.

Medzi očakávané špecifikácie nového Xiaomi Mi Note 3 patrí procesor Snapdragon 835, ktorému má pomáhať až 6 GB operačnej pamäte RAM128 GB úložisko. Zariadenie má bežať na operačnom systéme Android 7.1 Nougat prekrytom používateľským rozhraním MIUI 8. Čo sa displeja týka, tam sa máme tešiť na 5,7-palcový Quad HD (2 560 x 1 440) AMOLED panel. Zadnú stranu bude podľa všetkého zdobiť 12 Mpx duálny fotoaparát, prednú zas 8 Mpx senzor. Nakoniec, Xiaomi si mal pre Mi Note 3 zvoliť 4 000 mAh batériu.

Vzhľadom na to, že tieto informácie zatiaľ neboli oficiálne potvrdené ich nateraz ber s nadhľadom. Hneď ako zistíme viac o tom budeme informovať.