Úvod Aplikácie Vytvorte si vlastné widgety vďaka skvelej aplikácii KWGT. ZADARMO bude len dočasne!

Vytvorte si vlastné widgety vďaka skvelej aplikácii KWGT. ZADARMO bude len dočasne!

0
widgety

Widgety sú obľúbeným doplnkom domácej obrazovky mnohých používateľov smartfónov s operačným systémom Android.

Ak ich používate aj vy a radíte sa medzi kreatívnejšie osoby, máme pre vás skvelý tip.

Tip má názov KWGT Kustom Widget Pro Key a ide o jeden z najlepších nástrojov pre prispôsobovanie a tvorbu (aj) vlastných widgetov.

Cena plnej verzie sa približuje k štyrom eurám, no aktuálne je appka k dispozícii na stiahnutie úplne zadarmo. Ako sme spomínali, pomocou aplikácie KWGT si môžete vytvárať vlastné widgety alebo použijete, resp. upravíte už tie, ktoré sú vytvorené.

V obchode Google Play sa nachádza obrovské množstvo balíčkov s widgetmi, ktoré sú určené práve pre nástroj Kustom Widget Pro Key. Niektoré sú bezplatné, iné stoja okolo jedného eura.

Ich inštaláciu vám umožní len Pro verzia danej appky, preto s inštaláciou neváhajte. Okrem toho sa zbavíte zobrazovaných reklám, sprístupnia sa vám vývojárske možnosti a pár ďalších benefitov.

widgety

Ukážku používateľského prostredia aplikácie vidíte na snímkach obrazovky vyššie a aplikáciu KWGT Kustom Widget Pro Key v bezplatnom režime nájdete v obchode Play na >tejto adrese<.

Po nainštalovaní Pro verzie si musíte stiahnuť aj bezplatnú verziu aplikácie. Pro verzia slúži iba ako jej aktivačný kľúč. Následnú tvorbu widgetov aktivujete klasicky, podržaním prsta na prázdnej ploche domácej obrazovky. Potom si už len vyberiete váš preferovaný rozmer alebo typ.

V menu si môžete vytvoriť vlastný widget, upraviť už existujúce widgety alebo sa z menu presmerujete do obchodu Google Play. Tam nájdete konkrétne balíčky s widgetmi z dielne vývojárov tretích strán. Niektoré sú skutočne podarené a originálne.