Úvod Samsung Samsung Galaxy Note 8 VIDEO: Predný panel na Galaxy Note 8 je enormný! Pozri sa na...

VIDEO: Predný panel na Galaxy Note 8 je enormný! Pozri sa na tie tenučké rámiky

9
Samsung Galaxy Note 8
Koncept Samsung Galaxy Note 8 © Benjamin Geskin

Samsung už pred časom prezradil, že s radom zariadení Galaxy Note ani po problémoch s Galaxy Note 7 neplánuje skončiť. Spoločnosť má s ich novinkou, Galaxy Note 8, vyrukovať ešte tento rok. Ako už býva zvykom, internetom sa už šíria prvé informácie.

Prvou informáciou, ktorú sme zachytili je fakt, že Galaxy Note 8 má ponúknuť duálny fotoaparát, vďaka čomu môže byť vôbec prvým Samsung smartfónom, ktorý takúto funkcionalitu ponúkne. Pred pár dňami sa objavilo nové video, ktoré dokonca zachytilo celý predný panel, aj s jeho ultra tenkými rámikmi.

Ako môžeš vidieť, predný panel určený pre Galaxy Note 8 vyzerá veľmi podobne ako panely určené pre Galaxy S8 či S8+. Ak by sa teda potvrdilo, že video je skutočné a naozaj na ňom vidíme predný panel z Galaxy Note 8, zariadenie bude vo finálnom, teda poskladanom stave vyzerať veľmi podobne ako Galaxy S8.

Čo sa špecifikácií týka, pri Note 8 očakávame procesor Snapdragon 835 v kombinácii s 6,3-palcovým Quad HD displejom a duálnym fotoaparátom zloženým z 12 a 13 Mpx senzorom.