Úvod Návody TIP: Otravujú vás neustále upozornenia na verejné WiFi siete? Takto ich vypnete

TIP: Otravujú vás neustále upozornenia na verejné WiFi siete? Takto ich vypnete

1
WiFi

Poznáte to. Prechádzate sa po meste a smartfón vás neustále upozorňuje na dostupné WiFi siete. Upozornenie sa objaví na displeji a nie raz.

V centrách miest a v iných zaľudnených oblastiach nájdeme hneď niekoľko voľných WiFi sietí. Ich použitie je však často podmienené dodatočnou registráciou alebo prihlásením sa v internetovom prehliadači.

Často okolo takéhoto miesta len prechádzate, čiže sa nemáte záujem okamžite pripojiť na WiFi. Upozornenie je tak pre vás prakticky zbytočné.

Ak sa aj budete chcieť v centre mesta pripojiť na WiFi, väčšinou zavítate priamo do nastavení a zo zoznamu dostupných sietí vyberiete tú najrelevantnejšiu.

Nižšie nájdete krátky návod v podobe snímok obrazovky, ktoré vám prezradia, ako zobrazovanie upozornení na verejné WiFi siete vypnúť. Pozor, v žiadnom prípade nevypnete funkciu WiFi ako takú. Len deaktivujete zobrazovanie upozornení.

Umiestnenie nastavenia v menu smartfónu sa môže mierne líšiť v závislosti od konkrétneho modelu. Vždy ale dané nastavenie nájdete v časti Rozšírené nastavenia, ktorá je často ukrytá za kontextovou ponukou (tri bodky v menu).

WiFi