Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 sa predáva šialene rýchlo. Oproti Galaxy S7 vraj dvakrát...

Samsung Galaxy S8 sa predáva šialene rýchlo. Oproti Galaxy S7 vraj dvakrát tak rýchlo!

3
Súčasná vs. predošlá generácia modelu Galaxy S

Ak by som napísal, že Galaxy S8 a S8+ sú úspechom, pravdepodobne by som im nedoprial toľko chvály, koľko by som mal. Podľa najnovších informácií sa totiž vlajkové lode pre rok 2017 predávajú tak dobre, že prekonali niekoľko rekordov.

Samsung zatiaľ síce oficiálne výsledky predajnosti nezverejnil, z uniknutých informácií je celkom jasné, že Galaxy S8 si nevyslúžil uznanie len u recenzentov (vrátane nás) ale aj u samotných zákazníkov.

Predstaviteľov kórejského výrobcu nedávno vyspovedal server The Investor, ktorý celý rozhovor zverejnil na svojom webe. „Predchodcovia Galaxy S8 dosiahli 10 miliónovú hranicu za 75, resp. 74 dní od ich uvedenia na trh. Galaxy S8 sa predáva takmer dvakrát tak rýchlo“.

Asi najjasnejším indikátorom toho, ako sa Galaxy S8 a S8+ darí je domáca Južná Kórea, v ktorej si len za prvé dva dni telefón rezervovalo 550 000 ľudí. O desať dní neskôr už Samsung hlásil 1 milión predobjednaných kusov.

Aktuálna predpoveď počíta s približne 50,4 miliónmi predaných kusov za tento rok. Samotný Samsung však môže mať o niečo priaznivejšie očakávania. Ako to nakoniec dopadne ukáže len a len čas.

[totalpoll id=“177386″]