Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung vlajkový Galaxy S8 vybaví antivírusom McAfee. Chce aby jeho zákazníci surfovali...

Samsung vlajkový Galaxy S8 vybaví antivírusom McAfee. Chce aby jeho zákazníci surfovali bezpečne

11

Otázka či používať mobilný antivírus alebo nie je tu s nami už minimálne 3 či 4 roky. Je pravdou, že na internete na nás číhajú rôzne hrozby, no ten, kto telefón používa rozumne sa ich nemusí báť.

Okamžite teraz svitá otázka či sa vôbec oplatia. Samsung si myslí, že áno, a aj preto spojil sily s poskytovateľom antivírusového riešenia pre mobily, McAfee.

Momentálne je nejasné, pre ktoré trhy sa uvedenie McAfee pre Galaxy S8 a S8+ týka. AndroidPortal.sk už kontaktoval predstaviteľov slovenského zastúpenia Samsungu, momentálne čakáme na ich vyjadrenie.

Ak ešte nepoznáte McAfee (sme si istí, že poznáte, no ak náhodou nie), tak vedzte, že sa firma len nedávno vymanila z vlastníctva Intelom. Samotná spoločnosť však vznikla už pred tridsiatimi rokmi. Jej zakladateľom je často výstredný programátor a biznismen John McAfee.

Aj naďalej však ostáva otázne či je zaradenie McAfee do výbavy smartfónu skutočnou pomôckou alebo naopak záťažou. Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!

[totalpoll id=“176033″]