Úvod Zariadenia Upravený Samsung Galaxy Note 7R sa objavil v ponuke čínskeho predajcu

Upravený Samsung Galaxy Note 7R sa objavil v ponuke čínskeho predajcu

3
Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 dostal druhý pokus na to, aby zožal trhový úspech. Upravená a bezpečná verzia zariadenia zamieri na niektoré trhy, pričom sa najnovšie objavila v ponuke čínskeho predajcu. 

Podľa čerstvých správ budú dokonca existovať dve verzie renovovaného Galaxy Note 7. Prvá obdrží batériu so spomínanou menšou, 3200 mAh kapacitou. Tento typ by mal poputovať na trhy v Európe, Ázii a v Tichomorí.

Druhá renovovaná verzia bude disponovať batériou s pôvodnou kapacitou (3500 mAh). Bude ale upravená tak, aby bola bezpečná a aby sa vďaka nej neopakovali dobre známe problémy.

Repasovaný Galaxy Note 7 spoznáte jednoducho. Podľa najnovších fotografií nájdete na zadnej strane veľké a dobre viditeľné písmeno R, ktoré odkazuje na renovovaný typ modelu.

news.mydrivers.com
© mydrivers.com

Veľké R nakoniec nájdeme aj v názve. Na trhu by sa mal smartfón objaviť pod označením Samsung Galaxy Note 7R. Nové označenie pri názve aj na samotnom zariadení je dôležité a určite ho nájdeme aj v nastaveniach v sekcii informácie o zariadení.

V žiadnom prípade si tak nepomýlite bezpečnú verziu s tou pôvodnou. Aj keď sa drvivá väčšina zariadení vrátila späť k výrobcovi, stále sa na trhu nejaké kusy nachádzajú a špekulanti by sa ich mohli pokúsiť predať.

Cena

Včera sa objavili neoficiálne informácie, že by mohol Galaxy Note 7R stáť asi polovicu toho, čo pôvodný model. Takáto cena by sa nám veľmi páčila, no žiaľ, čínsky predajca hovorí o vyššej cene.

Galaxy Note 7R
© mydrivers.com

Za vyššou cenou môže stáť zatiaľ stále oficiálna nedostupnosť renovovaného modelu na trhu. Galaxy Note 7R s 3200 mAh batériou predajca ponúka s cenou 3599 čínskych jüanov, teda asi 480 eur.

Verzia s pôvodnou kapacitou akumulátora je drahšia. Predajca pýta 3999 jüanov, čiže približne 530 eur.

Máte záujem?

Včera sme sa vás prostredníctvom našej ankety opýtali, či by ste si kúpili Galaxy Note 7R, ak by stál približne 400 eur. Väčšina z vás, hlasujúcich, uviedla, že by si Galaxy Note 7R s cenou 400 eur kúpila.

Anketa je stále otvorená a váš názor je vítaný. Hlasovať v nej môžete na konci minulého článku o Galaxy Note 7, ktorý nájdete na >tejto adrese<. Kedže sa avizované ceny pomerne líšia, počkáme si radšej na tú priamo európsku. Snáď bude priateľská.