Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Samsung ani nie mesiac po uvedení Galaxy S8 a S8+ hlási 5...

Samsung ani nie mesiac po uvedení Galaxy S8 a S8+ hlási 5 miliónov predaných kusov!

Vedenie spoločnosti je s doterajšími výsledkami veľmi spokojné.

2

Vlajkové lode Samsungu, Galaxy S8 a S8+ si už pár týždňov môžete kúpiť aj u nás, na Slovensku. Dnes spoločnosť oznámila, že celosvetovo predala celkom 5 miliónov kusov svojich top modelov.

Zaujímavé je, že od oficiálneho spustenia predaja neubehol ani mesiac. Predstavitelia Samsungu sú tak s doterajším výsledkom veľmi spokojní.

Pred oficiálnym spustením predaja sa objavila informácia, že len v Južnej Kórei si smartfóny predobjednal jeden milión zákazníkov. Tento silný trend sa odzrkadlil aj v ďalších štátoch, vrátane Slovenska. O tom, ako sa darilo jednotlivým modelom, resp. ktorý z nich je úspešnejší informácie nemáme. Podľa toho, čo zverejnil slovenský Telekom by aspoň na Slovensku mal viesť menší Galaxy S8 v pomere 60:40.

Samsung ešte čaká jedno veľké posilnenie predajnosti oboch smartfónov. Tým by malo byť spustenie predaja v Číne, kde sa dvojica noviniek zatiaľ nepredáva. Samsung v Číne zaberá celkom 3,1 % trhu so smartfónmi, čo v praxi znamená, že ho predbehli aj firmy ako Huawei, Oppo a Vivo. Od Galaxy S8 a S8+ v Číne si tak sľubuje výrazné posilnenie.

Ako ste na tom vy? Držíte v rukách najnovší Samsung alebo ste sa rozhodli počkať na iný model?

[totalpoll id=“176387″]