Úvod Samsung Samsung Galaxy S7 Samsung už predal viac ako 55 miliónov kusov Galaxy S7. Predáva sa...

Samsung už predal viac ako 55 miliónov kusov Galaxy S7. Predáva sa výborne

0
Samsung Galaxy S7 a S7 edge je dvojica smartfónov, ktorá je medzi ich vlastníkmi mimoriadne obľúbená. Podľa novej správy z rúk analytikov zo Strategy Analytics mali predaje Galaxy S7 a S7 edge (spoločne) prekonať 55 miliónov predaných kusov.

Len za prvé tri mesiace tohto roka sa Samsungu podarilo predať slušných 7,2 miliónov kusov minuloročnej vlajkovej lodi, čo je extrémne slušný výkon.

V správe sa taktiež uvádza, že Samsung za prvé tri mesiace tohto roka celkovo predal 92,8 miliónov zariadení, pričom až 86 % z nich boli smartfóny. To znamená, že Samsung zaberá celkom 23 % trhu so smartfónmi.

Galaxy S8 a S8+ sa predávajú ešte lepšie

Predaje Galaxy S7 a S7 edge sú síce vysoké, Samsung však už teraz očakáva, že predaje Galaxy S8 budú ešte vyššie. Obe verzie noviniek majú byť obľúbenejšie nielen v domácej Južnej Kórei a USA, ale aj u nás, na Slovensku. Telekom len nedávno oznámil, že zaznamenal až 2,5-násobne viac predobjednávok, než tomu bolo minulý rok pri S7 a S7 edge. Pôsobivé.

Je zaujímavé, že ľudia si sú ochotní priplatiť, keďže S8 a S8+ sú drahšie, než ich predchodcovia. Zároveň to však môže posilniť aj predaje Galaxy S7 a S7, keďže ľudia, ktorí nie sú ochotní zaplatiť 799 alebo 899 eur sa môžu rozhodnúť práve pre tieto modely.