Úvod Aplikácie SŤAHUJTE platené balíčky ikon, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo

SŤAHUJTE platené balíčky ikon, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo

0
Ikony Minimale

Ak máte s novým pracovným týždňom chuť zmeniť si vzhľad používateľského prostredia smartfónu, teraz máte dobrú príležitosť.

Výber pozadia, resp. tapety používateľského prostredia necháme na vás. Od nás môžete získať pár tipov, presnejšie šesť, na platené balíčky s ikonami, ktoré sú dočasne na stiahnutie zadarmo.

V každom prípade ide o pomerne vkusné prevedenia, medzi ktorými si každý istotne vyberie to svoje. Kliknutím na názov balíčka budete presmerovaní priamo do obchodu Play, odkiaľ si dané ikony môžete stiahnuť.

Pridáme ešte informáciu o pôvodnej cene a dobe trvania bezplatnej dostupnosti. Až na jeden balíček sa s inštaláciou ponáhľať nemusíte. Doba akcie je dlhšia.

ikon
Ikony PHIX RETRO
  • MINIMALE – 2400 ikon s krásnym farebným prevedením. Podľa nás asi najlepšie ikony z výberu. Bezplatná dostupnosť potrvá ešte dva dni. Pôvodná cena: 0,79 €.
  • PHIX RETRO – retro dizajn je stále v kurze a presne tento koncept reprezentujú ikony Phix. Pôvodná cena je 0,79 € a bezplatná dostupnosť bude platiť ešte dva dni.
  • iJUK – Pokiaľ hľadáte úplne iný vzhľad, ulahodia práve ikony iJUK v netradičnej animovanej podobe. Pozor, akcia platí už iba 12 hodín. Pôvodná cena: 0,69 €.
  • Murky –  Gradient look ikon vo štvorcovom prevedení. Ide o drahší balík s pôvodnou cenou až 2,19 €. Zadarmo sa bude dať stiahnuť ešte dva dni.
  • NOU – Vysoko kvalitné ikony, ktoré navrhli profesionáli v oblasti grafiky. V pôvodnom režime stoja ikony 1,29 € a zadarmo budú ešte trinásť hodín.
  • DmonD – DmonD ikony nie sú zrovna jedinečné, no veríme, že niektorých potešia. Na bezplatné stiahnutie máte ešte päť dní a ušetríte 1,29 €.