Úvod Aplikácie TIP: Štyri platené hry a tri aplikácie, ktoré si teraz môžete stiahnuť...

TIP: Štyri platené hry a tri aplikácie, ktoré si teraz môžete stiahnuť úplne zadarmo!

1
aplikácie

Hráči mobilných hier by mali upriamiť pozornosť na obchod Google Play, v ktorom sa objavilo hneď niekoľko prémiových titulov s obmedzenou bezplatnou dostupnosťou. 

V každom prípade ide o hry z dielne kvalitných vývojárov, z ktorých sa každá pýši slušným hodnotením. Okrem štyroch hier môžete využiť aj bezplatnú dostupnosť pre tri praktické aplikácie.

Za všetky hry a aplikácie zo zoznamu ich autori pýtajú peniaze, pričom ide väčšinou iba o malé sumy. To vás ale momentálne trápiť nemusí. Stiahnuť si ich môžete zadarmo, aj keď iba počas obmedzenej doby.

Nižšie nájdete krátku charakteristiku hier a aplikácií, pohľad na ich prevedenie a samozrejme odkaz do obchodu Google Play.

Block Tank Wars 2 Premium

Block Tank Wars 2 Premium

Block Tank Wars 2 nie je žiadna ťahovka alebo logická oddychovka. Ide o akčnú 3D hru, v ktorej budete likvidovať nepriateľské tanky.

Budete mať na výber zo siedmich typov tankov a ich vlastnosti budete môcť vylepšovať. Žiaľ, hre chýba režim pre viacerých hráčov. V režime pre jedného hráča vás ale čaká až 72 levelov, ktoré zabavia na poriadne dlhú dobu.

Vývojári hru plánujú postupne rozširovať v rámci aktualizácií, čím len získa na kvalite. Hra bude v bezplatnom režime dostupná ešte sedem dní. Jej pôvodná cena je 0,59 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Rogue Saga

Hra Rogue Saga je asi inšpirovaná (po grafickej stránke) známym titulom Minecraft a ide o reprezentanta žánru RPG.

V hre sa toho deje viac ako by ste očakávali. Čakajú vás náhodne generované prostredia a udalosti, systém vylepšení a modernizácií pre rôzne herné položky a počítať dokonca musíte s hladom, zrakom a váhou hlavného hrdinu.

Hra je skutočne rozmanitá a na prvý pohľad možno zložitá. S tým sa však fanúšikovia žánru RPG dokážu bez problémov vysporiadať. Hra bude v bezplatnom režime dostupná ešte dva dní. Jej pôvodná cena je 1,99 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Zombie City Defense

Titul Zombie City Defence útočí na hráčov vežičkoviek. Zároveň ale nejde o tradičnú vežičkovku, na aké sme zvyknutí.

V hre musíte ochrániť mesto pred nájazdom zombíkov, pri ktorom je kľúčom k úspechu správna stratégia. Možností je doslova neúrekom a váš štýl hry bude silne závisieť od toho, aké obranné jednotky si zvolíte.

Môžete dokonale chrániť iba malé územie, postupne vás však dobehne nedostatok zdrojov. Ak budete expandovať, veľké územie môže po tlakom nepriateľov povoliť a vy prehráte. To iste nechce žiadny hráč. Hra bude v bezplatnom režime dostupná iba dnes a zajtra. Jej pôvodná cena je 2,19 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Motorsport Manager

Motorsport Manager sme už vo výbere zľavnených hier mali. Ide o hojne sťahovanú hru, preto je dobré si ju pripomenúť. V hre nebudete sedieť za volantom ultra rýchleho monopostu.

Posadíte sa na stoličku manažéra, z ktorej budete riadiť celý závodný tím. Šéfovať budete závodnej stratégií, investíciam do vylepšení technológií a monopostov alebo určíte, kedy je najvhodnejšia doba pre použitie servisných boxov.

Hra bude v bezplatnom režime dostupná ešte štyri dni. Jej pôvodná cena je 2,29 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Round Corners

Používatelia smartfónov sa delia na dva tábory. Prvý zaoblené rohy nemusí a ten druhý by ich používal snáď všade. Pre druhý tábor je určená táto appka.

Aplikácia Round Corners zaoblí rohy displeja vášho smartfónu bez ohľadu na to, aký typ zariadenia používate. Samozrejme volí cestu úpravy používateľského prostredia, v ktorom si parametre samotného zaoblenia rohov môžete prispôsobiť.

Aplikácia bude v bezplatnom režime dostupná ešte štyri dni. Jej pôvodná cena je 0,89 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Blue Light Filter Pro

aplikácie

Čo je úlohou tejto aplikácie asi nemusíme približovať. Ak predsa, Blue Light Filter Pro ochráni vaše oči pred žiarením modrého svetla z displeja. Modré svetlo je podvedome nepríjemné hlavne večer a v noci, kedy môže narušiť pokojný spánok, ako aj samotné zaspávanie.

Dizajn aplikácie je jednoduchý a to platí aj pre jej nastavenia. Funkcionalitu tak okamžite pochopí a aktivuje naozaj každý.

Aplikácia bude v bezplatnom režime dostupná ešte šesť dní. Jej pôvodná cena je 2,99 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<

Clipboard Pro

aplikácie

Praktická aplikácia, ktorá je navrhnutá tak, aby bola ľahko použiteľná. Po ruke budete mať akýkoľvek skopírovaný text alebo poznámky, dáta môžete importovať / exportovať a appku otvoríte z akejkoľvek obrazovky pomocou plávajúceho tlačidla.

Pokiaľ so smartfónom narábate naozaj často, napríklad s elektronickou poštou, správami a iným textom, aplikáciu si nebudete vedieť vynachváliť. Ak nie túto, tak jeden z jej ekvivalentov. V obchode Google Play sa ich nachádza niekoľko.

Aplikácia bude v bezplatnom režime dostupná ešte tri dni. Jej pôvodná cena je 2,99 eur.

>>Stiahnuť z Google Play<<