Leagoo v našich končinách nie je veľmi známym výrobcom. Jeho hlavnou špecialitou sú lacné (low-end) až mierne drahšie (mid-range) zariadenia. Aj napriek tomu, že v Európe veľa pozornosti zatiaľ nezískal sa mu mimoriadne darí na ázijskom a africkom trhu.

Prečo? Dôvod je celkom jednoduchý. Svoje zariadenia predáva za veľmi zaujímavú cenu.

Spoločnosť nedávno predstavila model LEAGOO M7, smartfón, ktorého dizajn je viac než len inšpirovaný známym iPhone 7 Plus.

Podľa twitterového mága Evana Blassa, ktorý je známy zverejňovaním uniknutých informácií má Leagoo M7 ponúknuť 5,5-palcový displej, duálny zadný fotoaparát a dizajn veľmi podobný iPhone 7 Plus. Chýbať nemá ani 3 000 mAh batéria, Android 7.0 Nougat a displej prekrytý sklom Corning Gorilla Glass 4. To všetko bude ukryté v konštrukcii hrubej len 7,8 milimetrov.

Leagoo si pre nás pripravil aj snímač odtlačkov prstov umiestnený na prednej strane. Zariadenie má byť dostupné v sivom, červenom a zlatom prevedení.

Čo sa dostupnosti týka, predpokladá sa, že na trh môže prísť už tento mesiac. Presné špecifikácie a cena zatiaľ dostupné nie sú.