OUKITEL K6000 Plus na trhu nie je žiadnou novinkou. Len minulý týždeň výrobca spustil exkluzívnu kampaň, v ktorej nesmierne obľúbený smartfón predával za niečo vyše 150 €. Mnohí však akciu nestihli, a preto sa výrobca rozhodol, že akciu predĺži jednému z predajcov.

Na Aliexpresse tak nájdete Oukitel K6000 Plus za 155 €, no má to ešte jednu výhodu. OUKITEL vám k telefónu dá aj darčekovú tašku plnú fajnôt. Presnejšie dostanete flipové puzdro, silikónové puzdro, tvrdené sklo na displej a OTG kábel. Celkom slušné, no nie?

Oukitel K6000 Plus v ruke pôsobí fantasticky. Naozaj, tak pekne spracovaný smartfón sa v tejto cenovej relácii len tak často nevidí. Ponúka 5,5-palcový Full HD displej a kovovú konštrukciu, ktorá je odolná a pôsobí prémiovo. Cieľom modelu K6000 Plus je vynikať vo výdrži batérie, v rýchlosti nabíjania, výbornom fotoaparátebezproblémovom chode systému.

Zariadenie to chce dosiahnuť gigantickou, 6 080 mAh batériou, ktorá vám vystačí 3 bežné pracovné dni. O multimediálny zážitok sa zas postará Full HD displej. Keď sa telefón vybije, nemusíte sa báť. Vďaka priloženej nabíjačke (12V/2A) ho z 0% na 100% nabijete za 100 minút. Stále sa pritom bavíme o vyše 6 000 mAh batérii! Pôsobivé.

Na zadnej strane nájdete 16 Mpx fotoaparát, ktorý je schopný zachytiť krásne zábery. Okrem toho, OUKITEL nás informoval, že už tento týždeň na zariadenie priletí nová aktualizácia, ktorá vylepší chod celého telefónu a prinesie nové funkcie do fotoaparátu.

Čo sa výkonu týka, Oukitel K6000 Plus poháňa osemjadrový procesor MediaTek MT6750T, 4 GB operačnej pamäte RAM a 64 GB úložisko. Za spomínaných 155 € si ho môžete zakúpiť v tomto obchode. Akcia trvá do 24. mája.