Úvod Výrobcovia Motorola Moto Z2 Play figuruje v testovaní Geekbench. Potvrdil očakávané parametre

Moto Z2 Play figuruje v testovaní Geekbench. Potvrdil očakávané parametre

0
Moto G5
© redakcia

Lenovo Moto Z2 Play sa objavil v testovaní známeho benchmarku Geekbench, ktorý len potvrdil už skôr známe a vo väčšine prípadov stále neoficiálne parametre.

Sám výrobca potvrdil, že Lenovo Moto Z2 Play príde s menšou, 3000 mAh batériou v porovnaní s predchodcom. Kapacita batérie musela ustúpiť štíhlejšiemu profilu a nižšej váhe smartfónu.

Práve výdrž na jedno nabitie bolo to, v čom predošlá generácia excelovala. Geekbench prezradil použitie čipsetu Snapdragon 626, ktorý by mal byť podobne energeticky nenáročný ako predošlý typ Snapdragon 625.

Prekvapením nie je ani 4 GB kapacita operačnej pamäte, ktorá bola povýšená z pôvodných 3 GB RAM. Moto Z2 Play dosiahol v teste jedného jadra skóre 891 bodov, zatiaľ čo vo viacjadrovom testovaní 4538 bodov.

moto Z2 play
© TechnoBuffalo

Smartfón Moto Z2 Play bude kompatibilný s príslušenstvom MotoMods, vylepšenia sa dočkajú aj fotoaparáty a pracovať budeme s najnovšou verziou OS Android 7.1.1 Nougat.

Tohtoročný foto snímač bude mať síce menšie, 12 Mpx rozlíšenie, no snímky budú kvalitnejšie. Očakávať môžeme lepšiu svetelnosť, väčšie pixely alebo rýchlejšie zaostrovanie.

Ak si kupujete veci viac s rozumom ako s emóciami, na Moto Z2 Play by sme si počkali. Za relatívne slušné peniaze môžete dostať poctivý kus kvalitného smartfónu.

To bol aspoň prípad minuloročnej generácie a nová generácia zo zabehnutých koľají istotne nevybehne. Oficiálne predstavenie sa očakáva na budúci mesiac.