Úvod Samsung Samsung Galaxy S8 Dochádza vám v Galaxy S8 a S8+ šťava? Kúpte si puzdro, ktoré...

Dochádza vám v Galaxy S8 a S8+ šťava? Kúpte si puzdro, ktoré rozšíri batériu!

2
© Mophie

Pokiaľ ste hrdým majiteľom smartfónu Samsung Galaxy S8 alebo Galaxy S8+ a nestačí vám ich výdrž batérie, populárny výrobca Mophie predstavil riešenie. 

Mophie je lídrom v segmente príslušenstva pre smartfóny, ktoré má podobu krytov, resp. puzdier so zabudovanou batériou pre dobíjanie smartfónu.

Bolo len otázkou času, kedy Mophie predstaví populárne kryty „juice pack“ aj pre duo Galaxy S8.

Spoločnosť avizuje, že kryt pre menší Galaxy S8 obsahuje akumulátor s kapacitou 2950 mAh, vďaka ktorej získate ďalších 33 hodín výdrže. Pozor, výdrž hovorí o náročnosti pri hlasových hovoroch.

Pri bežnom používaní ostatných funkcií bude výdrž logicky menšia, aj keď určite stále nadštandardná.

Mophie
© Mophie

Väčší Samsung Galaxy S8+ dostal púzdro s objemnejšou, 3300 mAh batériou. K bežnej výdrži tak môžete pripočítať 39 hodín hlasových hovorov.

Úlohou krytov je v prvom rade chrániť smartfóny pred poškodením pri prípadnom páde. Vystúpené hrany krytu ochránia zakrivený Infinity displej a vnútorná štruktúra absorbuje energiu aj z tvrdšieho pádu na pevnú podložku.

Nabíjanie krytov prebieha spolu s nabíjaním smartfónov. Cez USB typ C sa najskôr nabije smartfón a následne sa doplní šťava aj do krytu. Použiť môžete tiež Mophie podložku pre bezdrôtové nabíjanie alebo magnetický držiak.

Mophie
© Mophie

Dobíjacie kryty sa už dlhšie tešia pozitívnej používateľskej priazni. Vhod prídu hlavne teraz, v začínajúcom dovolenkovom období. Na cestách vás smartfón vďaka nim nenechá v štichu.

To najlepšie najhoršie na koniec. Pokiaľ by sa vám takýto kryt hodil, pripraviť si budete musieť bezmála 100 eur. Zatiaľ sa dá objednať iba kryt pre menší Galaxy S8. Púzdro pre Galaxy S8+ by malo byť dostupné čoskoro.

Ak vás príslušenstvo zaujalo aj napriek jeho cene, nájdete ho na >oficiálnej stránke výrobcu<.