Markízu si od 1. januára 2017 nie je možné naladiť „cez anténu“. V rámci terestriálneho vysielania DVB-T od tohto dátumu skončilo.

Táto situácia sa má však už čoskoro zmeniť. S informáciami prišiel formou tlačovej správy prišiel samotný Towercom. Kedy dôjde k znovuzapojeniu Markízy? Podľa generálneho riaditeľa Towercom, Ivana Peschla, už 19. júna.

Ako súčasť platených kanálov

Markíza sa síce na anténu vracia, bude však dostupná len v rámci plateného balíčka, v ktorej okrem nej nájdete aj ČT 1, ČT 2, Prima Plus, Eurosport, Viasat Explorer alebo Viasat History.

Tešíme sa, že opäť môžeme ponúknuť ľuďom, ktorí sledujú televíziu cez anténu bohatšiu ponuku programov. Našim cieľom je totiž zabezpečiť čo možno najviac informácií a zábavy pre maximálny počet slovenských domácností. Zároveň sme radi, že sa opäť potvrdilo, že vysielanie cez anténu  je štandardná technologická platforma,“ Peschl.

Ak ste rozhodnutí, že Markízu určite chcete, využiť môžete akciovú cenu 2,99 € mesačne, v ktorej do konca tohto roka získate nie len Markízu, ale aj stanice TV Doma a TV Dajto.