Úvod Výrobcovia Google Konferencia Google I/O začína o pár hodín! Sledujte živý prenos

Konferencia Google I/O začína o pár hodín! Sledujte živý prenos

0
Google I/O
Spoločnosť Google už o pár hodín odštartuje svoju vývojársku konferenciu známu ako Google I/O, na ktorej predstaví rôzne novinky z oblasti svojho podnikania.

Pre mnohých bude asi najzaujímavejšia časť o operačnom systéme Android, pri ktorom sa očakáva predstavenie, poprípade priblíženie funkcionality nového OS Android O.

Zároveň sa očakáva uvoľnenie beta verzie nového operačného systému Android O, po ktorej budú môcť siahnuť vlastníci zariadení Nexus a Pixel. Finálna verzia softvéru by mala byť dostupná od jesene.

K slovu určite príde aj OS Android Wear, Android Auto a neprekvapilo by nás rozšírenie platobného systému Android Pay o ďalšie podporované krajiny.

Virtuálna realita, Chrome, YouTube, vyhľadávanie, Google Assistant… Internetový gigant má toho v portfóliu dosť a počas konferencie istotne nezabudne na žiaden svoj produkt.

Google I/O
© Sundar Pichai

Všetky kľúčové novinky vám samozrejme prinesieme a ak chcete byť vzdialenou súčasťou konferencie, sledujte živý prenos. Môžete tak učiniť z pohodlia domova a obrazovky vášho počítača alebo smartfónu.

Pokiaľ sa nachádzate v Košiciach alebo v okolí, navštíviť môžete Technickú univerzitu, kde sa koná Google I/O Extended Košice. Viac informácií o tomto podujatí nájdete na >tejto adrese<.

Živý prenos je pre vás pripravený na oficiálnej stránke konferencie Google I/O, ktorú nájdete v >tomto odkaze<. Momentálne tam zatiaľ uvidíte iba odpočítavanie do začiatku podujatia, ktorá začne o pár hodín.

Aktualizované o 17:03 hod.

Živý prenos je aktívny už aj na webe YouTube.