Úvod Aplikácie Facebook pridáva do aplikácie Messenger nové hry. Dostupné budú po celom svete!

Facebook pridáva do aplikácie Messenger nové hry. Dostupné budú po celom svete!

0

Presne 1. decembra 2016 sme informovali o novinke internetového giganta Facebook, ktorý obohatil aplikáciu Messenger o 17 hier v rámci vtedy novej funkcionality Instant Games.

Instant Games, alebo teda okamžité hry, predstavujú nový spôsob, ako zabíjať čas na smartfóne, a to dokonca s priateľmi.

Priamo v aplikácii Messenger ste si mohli s priateľmi zahrať jednu zo 17-tich hier.

K dispozícii bol napríklad návykový basketbal, pri ktorom ste sa s priateľmi predbiehali v počte úspešných hodov na kôš.

Instant Games boli zo začiatku dostupné hlavne v USA, čo mnohých mrzelo.

Games

Dobrou správou je, že Facebook rozširuje obsah pre Messenger Instant Games a dostupný bude až na pár výnimiek v rámci celého sveta.

V závislosti od toho, aký typ zariadenia používate a v akej lokalite sa nachádzate, po novom budete môcť vyskúšať až 50 hier. Herné hity ako Pac-Man alebo Space Invaders doplnia ďalšie, nemenej zábavné hry.

Žiadnu z hier nebudete musieť inštalovať alebo pracne hľadať. Všetky nájdete priamo v appke Messenger medzi rozšíreniami, kde nájdete aj ďalšie appky ako napr. Giphy či Spotify.

Games

Aktualizácia a rozšírenie dostupnosti aktuálne prebieha a v najbližších týždňoch dobehne ako používateľov platformy Android, tak tých, ktorí využívajú iOS od Apple. Podmienkou je samozrejme nainštalovaná appka Facebook Messenger.

TIP

Mimochodom, ak na hry v Messenger appke kašlete a nevonia vám ani funkcia príbehov, vyskúšajte Messenger Lite. Ide o odľahčenú verziu klasickej Messenger appky, ktorá je rýchla, šetrná k dátam a spotrebe energie.