Úvod Výrobcovia HTC FOTO: Ako fotí HTC U11 v zlých svetelných podmienkach? Jednoducho skvele

FOTO: Ako fotí HTC U11 v zlých svetelných podmienkach? Jednoducho skvele

0
htc

Fotoaparát nového vlajkového smartfónu HTC U11 obdržal až 90-bodové hodnotenie v štandarde DxOMark, ktoré ho okamžite katapultovalo na prvú priečku spomedzi všetkých hodnotených smartfónov. 

HTC U11 tak prekonal aj ospevované smartfóny Google Pixel, Samsung Galaxy S8 či Sony Xperia XZ Premium. Všetky dosiahli v štandarde DxOMark hodnotenie nižšie ako 90 bodov.

Čísla sú jedna vec, reálne skúsenosti vec druhá. Väčšina smartfónov nie je schopná zaznamenať kvalitné fotografie pri zlých svetelných podmienkach, nie to ešte v noci. HTC U11 k nim nepatrí.

Na sociálnu sieť Flickr jeden z jej užívateľov nahral fotografie, ktoré zhotovil práve smartfónom HTC U11, a to v zlých svetelných podmienkach. Aj prísnejší kritik musí uznať, že vzhľadom na smartfón ide o skutočne kvalitné zábery.

HTC U11
HTC U11 – smartfón s najlepším fotoaparátom © DigitalTrends

Mobilné foto snímače smartfónov už dávno vytlačili z trhu kompaktné fotoaparáty. Postupne budú útočiť aj na drahšie a kvalitnejšie fotografické zariadenia, čoho dôkazom je aj aktuálna vlajková loď HTC U11.

Pre ukážku sme vybrali pár fotografií, ktoré môžete vidieť nižšie. Na sociálnej sieti Flickr sa ich nachádza ďaleko viac a všetky ich nájdete pekne pohromade v albume na >tejto adrese<.

HTC U11
© Flickr
HTC U11
© Flickr
HTC U11
© Flickr
HTC U11
© Flickr
HTC U11
© Flickr

Vývoj fotoaparátov vlajkových lodí HTC

[table id=75 /]