Úvod Hry Len 11-ročný chlapec objavil v balení hry GTA V balíček pervitínu

Len 11-ročný chlapec objavil v balení hry GTA V balíček pervitínu

4
gta v

V americkej Floride sa minulý víkend odohral pozoruhodný incident, ktorý bol ako vystrihnutý zo seriálu Breaking Bad. Hlavnú úlohu v ňom ale zohral 11-ročný chlapec, jeho matka a kópia hry GTA V.

Kayla McAllister je matkou 11-ročného syna, ktorá navštívila obchodné centrum Capital West v meste Tallahassee, ktoré je hlavným mestom štátu Florida.

V centre zamierila do obchodu GameStop, v ktorom sa predávajú video hry a rôzne herné príslušenstvo pre počítače a konzoly. Súčasťou portfólia predajcu sú aj použité kópie hier, pričom jednu z nich kúpila Kayla McAllister svojmu synovi.

Išlo o nesmierne populárny titul GTA V, ktorému sa chlapec istotne potešil. Chlapec sa neskôr pustil do inštalácie hry, ktorá trvala dlho. Čas si skrátil skúmaním obalu hry, v ktorom sa nachádza napríklad manuál s informáciami.

Chlapec však natrafil na niečo, čo by určite nikto nečakal. Našiel malý sáčok s bielou látkou, o ktorom vzápätí povedal svojej matke. Tá kontaktovala políciu, ktorá neskôr potvrdila, že išlo skutočne o pravé drogy. Matka Kayla McAlliste zverejnila svoju skúsenosť na sociálnej sieti Facebook.

© Kayla McAllister/Facebook

Serveru kotaku.com sa dokonca podarilo získať policajnú správu, ktorá okrem iného hovorí, že látkou vo vrecúšku bol metamfetamín.

Zaujímavé je, že nejde o prvý takýto prehrešok, ktorý sa spája s obchodom GameStop. Ide minimálne o druhý prípad, v ktorom zákazníci obchodu prišli do kontaktu s drogami.

V septembri minulého roka našiel zhodou okolností tiež 11-ročný chlapec balíček metamfetamínu v obchode GameStop. Tentokrát ale išlo o pobočku predajcu v lokalite Lake Charles americkej Louisiane.

Predstavitelia predajcu GameStop vyjadrili ľútosť nad incidentom a uviedli, že sú v kontakte s políciou aby pomohli pri vyšetrovaní.