Úvod OnePlus OnePlus 5 FOTO: Unikli nákresy OnePlus 5. Takto vyzerá nový zabijak vlajkových lodí

FOTO: Unikli nákresy OnePlus 5. Takto vyzerá nový zabijak vlajkových lodí

Črtá sa nám vzhľad a výbava nového vlajkového modelu spoločnosti OnePlus.

7
Máme to tu opäť. Čakáme na chystaný smartfón z dielne OnePlus a opäť, ako zázrakom, nám ho predstaví pár nákresov nakreslených rukou. Znie to povedome, vieme, to preto, že rovnakým spôsobom sme sa dozvedeli aj o prítomnosti a výbave vôbec prvého OnePlus 1. Tak či onak, poďme sa pozrieť, čo tento zázrak ponúka.

Na internet unikli dva nákresy, takže začnime tým prvým, na ktorom môžeme vidieť hlavný fotoaparát. Najväčším rozdielom v porovnaní OnePlus 3T je duálny fotoaparát, ktorý má ponúkať dva 12 Mpx senzoryduálny LED blesk. Vrchná časť zadnej strany bude podobne, ako pri Google Pixel prekrytá. Ísť by však malo o keramiku. Takáto dizajnová voľba má hneď dve výhody. Prvou je fakt, že cez vrstvu keramiky s ľahkosťou prejdú všetky potrebné signály, a tou druhou, že je odolnejšia než spomínané krycie sklo, ako na Google Pixel.

Nakoniec, OnePlus 5 hlási návrat ku fyzickému tlačidlu pre správu notifikácií. Jednoduchým posunutím posuvníka môžete upozornenia stíšiť, alebo naopak zapnúť.

Druhý nákres poukazuje na to, že duálny fotoaparát nebude len na zadnej, ale aj prednej strane. Uvidíme či sa to nakoniec pretaví aj do reality, no momentálne to vyzerá veľmi zaujímavo.

OnePlus 5 opäť ponesie mierne zakrivenú zadnú stranu, čo je pre telefóny od tohto výrobcu priam ikonické. Chýbať nebude ani USB C port a 3,5 mm jack (ďakujeme!).

Celkovo to vyzerá tak, že OnePlus 5 bude veľmi slušné zariadenie, na ktoré sa už teraz veľmi tešíme. Ako to vyzerá u vás, dokážete si predstaviť, že by ste do takéhoto smartfónu investovali svoje ťažko zarobené peniažky? Dajte nám vedieť v diskusii nižšie!