Úvod Sociálne siete Facebook Facebook testuje novú funkciu. Upozornenia zo všetkých služieb na jednom mieste

Facebook testuje novú funkciu. Upozornenia zo všetkých služieb na jednom mieste

2
© arrow.com

Pokiaľ vás otravujú neustále upozornenia oficiálnej aplikácie Facebook na rôzne udalosti, aktuálne testovaná novinka sa vám možno páčiť nebude.

Spoločnosť Facebook ako prevádzkovateľ najväčšej sociálnej siete a služieb Messenger a Instagram testuje novú funkciu, ktorá zlúči upozornenia zo spomínaných služieb do jedného miesta.

Ním bude dvorná a oficiálna aplikácia Facebook pre Android. V oficiálnej appke sa vám po kliknutí na kruh s oznámeniami zobrazia upozornenia aj z Instagramu a Messenger aplikácie.

Facebook novinku deklaruje ako malý test, čiže sa s ňou stretne iba určitá skupina používateľov. Pokiaľ sa však osvedčí, určite poputuje do aplikácií všetkých používateľov.

Facebook

Z novinky môžu vyťažiť obe strany. Facebook chce, aby ste s jeho službami trávili čo najviac času. Užívatelia pre zmenu získajú jednoduchšiu a efektívnejšiu manipuláciu s upozorneniami.

Všetky upozornenia nájdu na jednom mieste, odkiaľ sa môžu rovno presunúť na tú či onú službu, ktorej sa upozornenie týka.

Zatiaľ ťažko povedať, ako veľmi efektívna novinka bude. Facebook má v obľube upozorňovať nás prakticky na všetko. Aj po vypnutí väčšiny upozornení vás vždy nejaké dobehne.

Udalosť vo vašej blízkosti, zdieľali ste tri dni po sebe a vaši priatelia reagujú, blahoželáme k získaniu 10-tich reakcií, tá a tá stránka vysiela naživo…upozornení je viac ako dosť.