Úvod Bluboo Bluboo S1 Infinity displej, 6GB RAM a 16 Mpx duálny fotoaparát? Tento telefón nemá...

Infinity displej, 6GB RAM a 16 Mpx duálny fotoaparát? Tento telefón nemá stáť viac ako 200 €!

Tlačová správa

6

Od prvého predstavenia na svetovom veľtrhu púta Bluboo S1 veľa pozornosti, čo však vzhľadom k jeho prvotriednemu vzhľadu, výkonnému hardvéru a prijateľnej cene nie je vôbec prekvapivé.

Ako môžete vidieť na fotografii, 5,5-palcový Infinity displej SHARP pokrýva takmer celý predný panel s minimálnym ohraničením rámikmi, no stále ostáva dosť miesta pre snímač odtlačkov prsta v paneli pod displejom. Reproduktor a proximity senzor ostali umiestnené v miniatúrnom prevedení v hornom paneli, takže sú takmer neviditeľné. Zhora dolu bol premiestnený jedine predný fotoaparát.

Na zadnej strane sú umiestnené opäť dve šošovky primárneho fotoaparátu s rozlíšeniami 16 Mpx a 3 Mpx. Vďaka nim tak môžete vytvárať fotografie z rôznych výletov či akcií na profesionálnej úrovni s čoraz obľúbenejším bokeh efektom. Duálna kamera je vybavená aj LED bleskom, ktorý sa postará o výborné zábery aj v zhoršeným svetelných podmienkach.

Ako už bolo uvedené, Bluboo S1 bude poháňaný procesorom Helio P25 s dvoma pamäťovými konfiguráciami – 6 GB RAM / 128 GB ROM alebo 4 GB RAM / 64 GB ROM. Cena je však ešte neznáma, no určite bude, ako je už pri čínskych výrobcoch zvykom, veľmi prijateľná. Budeme si však musieť počkať približne do júna.