Úvod Hry Asphalt Street Storm Racing od Gameloft čoskoro v obchode Play. Zaregistrujte sa...

Asphalt Street Storm Racing od Gameloft čoskoro v obchode Play. Zaregistrujte sa a získajte výhody

4
Asphalt

Ak si brúsite zuby na nový diel zo závodnej série Asphalt z dielne Gameloftu, určite neprehliadnite možnosť predregistrácie.

Asphalt Street Storm Racing dorazí do obchodu Google Play vo veľmi blízkej dobe, keďže autori hry už začali lákať na rôzne výhody.

Na oficiálnej stránke hry sa môžete rýchlo a jednoducho registrovať, čím získate okamžité upozornenie hneď, ako bude hra v obchode Play dostupná. To však nie je všetko.

Pri jednoduchej registrácii cez účet na sociálnej sieti Facebook obdržíte desať herných bodov a za zdieľanie registrácie ďalších päť bodov. Pozor, zbieranie bodov je tímové. Čím viac užívateľov sa zaregistruje, tím skôr sa dosiahne stanovený počet bodov pre uplatnenie určitých výhod.

Pokiaľ užívatelia vygenerujú 800 000 bodov, obdržia v hre 250 diamantov, ktoré môžu použiť na kúpu rôznych vylepšení alebo prvkov v hre. Napríklad 600 000 bodov stačí na to, aby ste získali 25 000 herných dolárov.

Registrácie sú spustené len chvíľu a užívatelia už stihli nazbierať cez 55 000 bodov.

Asphalt Street Storm Racing

Asphalt Street Storm Racing

Asphalt Street Storm Racing je závodnou arkádou zameranou na šprinty, ktorá je plná akcie a dynamiky. Opäť budete závodiť po exotických kútoch sveta, pričom sú asi najväčším lákadlom herné režimy.

Okrem klasických jednorázových závodov pribudne režim pre viacerých hráčov, a to aj v PvP režime. Priamo v reálnom čase si tak budete môcť zmerať pretekárske sily s ďalšími troma hráčmi.

Oku lahodiaca grafika je už povinnosťou a Gameloft zachová aj tzv. freemium model monetizácie. To znamená, že si hru stiahnete zadarmo a o peniaze vás pripravia až in-app nákupy. Tie sú pochopiteľne dobrovoľné.

Zaregistrovať sa môžete na >tejto adrese< a čo vás v hre Asphalt Street Storm Racing čaká prezradí aspoň z časti trailer nižšie.