Úvod Novinky Video makerov si žiada trh. Súťaž RECfruit ich pomáha hľadať

Video makerov si žiada trh. Súťaž RECfruit ich pomáha hľadať

0

Všimli ste si, ako dnes video kraľuje obsahu na internete? Niet divu, jedná sa o vysoko efektívny obsah, ak má originálnu myšlienku a šmrnc. Podľa výskumov sa 1 minúta videa rovná 1 800 000 slovám a až 1/3 času na internete trávime pozeraním videí. To znamená, že narastá dopyt po kvalitných video makeroch. Ako ich však motivovať k tvorbe? Pomôcť môže nová súťaž RECfruit organizovaná content marketingovou agentúrou ContentFruiter.

RECfruit je nová akčná súťaž pre začínajúce talenty vo veku 15-26 rokov venujúce sa video tvorbe. Zapojiť sa je možné vytvorením a zaslaním krátkeho videa (1-3 minúty) na tému súťaže „Ako to nerobiť“. Pre víťaza a finalistov sú pripravené ceny v hodnote viac ako 1500 € a každé prihlásené video bude odmenené kvalitnou spätnou väzbou od odbornej poroty. Na súťažiacich tiež čakajú rôzne ponuky stáži a zviditeľnenie nie len na stránke súťaže.

Registrácia videí je spustená a  bude ukončená 8.5.2017 a po následnom hodnotení budú uverejnené online výsledky dňa 31.5.2017 na oficiálnej stránke súťaže. Prihlásené videá posúdi odborná porota zložená z profesionálnych kameramanov, umelcov a nadšencov zo sveta videa. Viac o nich a všetky podrobné informácie nájdete na webe súťaže www.recfruit.sk. Ak aj vy poznáte začínajúcich video makerov posuňte im info o súťaži a možno práve vy im pomôžete nakopnúť ich kariéru.