Úvod Výrobcovia Vernee Kým neuvidíš tento telefón, tak neuveríš, aká kvalita sa dá kúpiť za...

Kým neuvidíš tento telefón, tak neuveríš, aká kvalita sa dá kúpiť za dobrý peniaz!

5

Novinka od čínskeho obľúbenca Vernee Apollo X už začína putovať na pulty internetových obchodov a chystať sa na svojich nových majiteľov. Tí si ho však môžu zatiaľ len predobjednať.

Na e-shope GearBest máte túto možnosť tiež, dokonca za zníženú cenu. Akciová ponuka je však obmedzená. Potrvá už len 5 dní alebo do vypredania zásob. Aktuálne sa v sklade nachádza ešte 114 kusov za akciovú cenu 173,43 EUR. Odosielanie zariadení novým majiteľom začne 30. apríla 2017.

Vernee Apollo X opäť nesklamal a rovnako ako jeho predchodcovia ponúka elegantné telo a pevné telo z kovu vyrobené CNC frézovaním, do ktorého je osadený zobrazovací panel produkcie Sharp s uhlopriečkou 5,5 palca a rozlíšením Full HD (1920 x 1080). Displej je navyše prekrytý 2.5D sklom a chránený vrstvou odolného Gorilla Glass 3.

Na zadnej strane konštrukcie nájdete snímač odtlačkov prstov s rýchlosťou rozpoznania 0,1 sekundy. Hneď nad ním sa nachádza šošovka primárneho fotoaparátu SONY IMX258 s rozlíšením 13 Mpx, dvojtónovým bleskom, PDAF zaostrovaním a clonou f/2.0. Selfie fotoaparát na prednej strane pochádza z dielne Samsungu a bol vybavený 5 Mpx rozlíšením.

Vnútro zariadenia vypĺňa desaťjadrový procesor Helio X20 s taktom 2,3 GHz, grafický čip Mali-T880, operačná pamäť RAM s kapacitou 4 GB a 64 GB interná pamäť, ktorá sa dá pomocou microSD karty rozšíriť do 128 GB. Zdrojom dôležitej energie je 3500 mAh batéria s podporou technológie rýchleho nabíjania výrobcu Vernee s názvom Vcharge (9V/2A). Smartfón vďaka tomu nabijete do 50% kapacity behom 30 minút, samozrejme, cez USB-C slot.

Interakciu s používateľom má na starosti vlastný operačný systém VOS, ktorý je založený na Android 6.0 Marshmallow. Do výbavy však patrí aj funkcia Dual SIM, plná podpora LTE pásiem, OTG či prítomnosť 3,5 mm jacku pre pripojenie slúchadiel.

>>> Zobraziť kompletné špecifikácie Vernee Apollo X <<<