Úvod Výrobcovia Oukitel Čo dokáže smartfón za 50 €? Budete prekvapení, akú výbavu ponúka!

Čo dokáže smartfón za 50 €? Budete prekvapení, akú výbavu ponúka!

Tlačová správa

0

Od včera, teda od 25. apríla 2017, začali predobjednávky na novinku Oukitel C5 s akciovou uvádzacou cenou na spodnej hranici, ktorá predstavuje 49,99 dolárov.

Aj napriek nízkej cenovke Oukitel C5 ponúka slušné špecifikácie a odolný, 5,0-palcový zobrazovací panel s rozlíšením HD a tak pevným krycím sklom, že podľa slov výrobcu dokáže odolať kladivu či podpätkom. Elegancii navyše pridáva aj 2.5D zaoblenie.

Oukitel C5 prichádza na pulty obchodov s čipsetom MTK6580 so štyrmi jadrami taktovanými na 1,3 GHz, ktorému asistuje 2 GB operačná pamäť RAM. Čo sa týka vnútorného úložiska, pre to bolo vyčlenených 16 GB s možnosťou rozšírenia o ďalších 32 GB prostredníctvom microSD karty. Batéria dostala do vienka 4000 mAh kapacitu a podporu 5V/1,5A rýchleho nabíjania prostredníctvom staršieho micro USB.ň

Vybavený je takisto aj dvojicou fotoaparátov s rozlíšeniami 8 Mpx pre primárny snímač a 5 Mpx pre ten na prednej strane. Čo mu však chýba, je podpora LTE, avšak pri tak nízkej cenovke sa s tým dalo tak trochu počítať. Na druhú stranu môžete do Oukitel C5 vložiť dve micro SIM karty, pamäťovú kartu či 3,5 mm jack. O interakciu s používateľom sa postará Android 7.0 Nougat.

Oukitel C5 s cenovkou 49,99 dolárov nájdete len u troch autorizovaných predajcov. Všetky potrebné informácie o zvyšných špecifikáciách či predajcoch nájdete na oficiálnej stránke výrobcu.