Úvod Výrobcovia Samsung Samsung len nedávno predstavil S8 a S8+, no už má vraj rozpracovaný...

Samsung len nedávno predstavil S8 a S8+, no už má vraj rozpracovaný Galaxy S9

11
Koncept Galaxy S9
Samsung Galaxy S8 a S8+ sú ešte len v štádiu predobjednávok, no už teraz má juhokórejský gigant pripravené  dôležité podklady pre vývoj Galaxy S9, budúcoročnej vlajkovej lode.

S touto informáciou prišiel anonymný zdroj, ktorý pre server The Bell prezradil, že spoločnosť pracuje na displeji pre S9 od konca marca. Ak je to pravda, znamenalo by to, že si spoločnosť oproti minulému roku dáva 6-mesačný náskok, čo je jednoznačne skvelá správa. Dôvodom má byť prísnejšia kvalita kontroly, ktorú spoločnosť nasadila po problémoch s Note 7.

„Od uplynulého mesiaca začal tím zaoberajúci sa displejom pre S9 s vývojom. Prvé vzorky majú byť dostupné v polovici apríla. Približne mesiac po spustení práce na displeji začnú byť vyvíjané rôzne moduly.“

Vyzerá to tak, že S9-tka a pravdepodobne jej väčší súrodenec sú už teraz pekne rozplánované. So špekuláciami ešte radšej nezačneme, no tipujeme, že po vzore S8 a S8+ ponúknu 5,8 a 6,2-palcové displeje.

Pár slov padlo aj o Galaxy Note 8. Podľa všetkého má ponúknuť vôbec najväčší displej na prémiovom Samsung zariadení. Podľa posledných informácií má ísť až o 6,32-palcový displej so snímačom odtlačkov prstov zapusteným do displeja, teda niečím, o čo sa Samsung snažil už pri Galaxy S8.