Úvod Zariadenia Luxusná britská firma upravila Samsung Galaxy S8. Predáva ho za viac ako...

Luxusná britská firma upravila Samsung Galaxy S8. Predáva ho za viac ako 2500 eur

0
Galaxy S8

Dvojičky Samsung Galaxy S8 nie sú vôbec lacné, no jeden z luxusných britských výrobcov ich urobil ešte drahšie. Prezliekol ich do zlata a platiny.

Už sme videli zlatý iPhone, Samsung Galaxy S7 alebo Huawei P9. Dokonca aj reinkarnovaná Nokia 3310 dostala tuning v podobe zlata a platiny (a emblém Putina).

Britská spoločnosť Truly Exquisite sa najnovšie pustila do úprav smartfónov Samsung Galaxy S8 a Galaxy S8+. Nejde pritom o prvotiny. Výrobca takýmto spôsobom upravil už niekoľko smartfónov.

Oba modely sa po hardvérovej stránke nelíšia od klasických Galaxy S8, ktoré si čoskoro kúpime v obchode. To, že sú iné, však zistíme už na prvý pohľad. Najlacnejšia je verzia s 24-karátovým zlatom, za ktorú si úpravca pýta po prepočte 2640 eur.

Ak je vám po chuti platina, pripraviť si budete musieť až 2755 eur. Prevedenie v ružovom zlate ocenia prevažne dámy. Z kabelky im vytiahne 2700 eur. Väčší model Galaxy S8+ bude v rovnakých úpravách o stovku drahší.

Galaxy S8

Príslušenstvo

Spoločnosť Truly Exquisite láka aj na príslušenstvo. K poriadne drahým smartfónom dostanete ďalšie „hračky“ v hodnote 700 eur.

Ide o náhlavnú súpravu Gear VR, bezdrôtovú nabíjačku, luxusný drevený box alebo externú batériu pre nabíjanie, taktiež ovenčenú 24-karátovým zlatom. Nejaký ten kryt alebo kožené puzdro v balení určite nájdete tiež.

Galaxy S8

Spoločnosť už spustila predpredaj daných modelov, ktorý nájdete na >tejto adrese<. Na rovnakej adrese nájdete aj ďalšie smartfóny, ktoré prešli úpravou prémiového výrobcu. K odosielaniu objednaných kusov spoločnosť pristúpi po 22. máji a doručí ich kdekoľvek po celom svete. Bezplatne.