Úvod Zaujímavosti Čech nastúpil na RegioJet a chcel si pustiť YouTube, ktorý bol blokovaný....

Čech nastúpil na RegioJet a chcel si pustiť YouTube, ktorý bol blokovaný. Našiel však naozaj pikantnú náhradu

5
Zdroj: Petr Zatloukal/Facebook

RegioJet u nás už síce nie je tak frekventovaný ako kedysi, v susednom Česku však operuje v plnom prúde aj naďalej. Ako určite viete, na rozdiel od ZSSK môžete vo vlakoch RegioJet zabiť nudu pomocou interaktívnych zábavných systémoch, na ktorých si môžete pustiť film, seriál alebo jednoducho surfovať po internete.

Keď však Petr Zatloukal zistil, že prepravca blokuje jeho „najobľúbenejšiu“ stránku s videami, YouTube, rozhodol sa zamieriť na jeho druhú najobľúbenejšiu stránku s videami. Možno už viete, kam tým smerujeme.

Presne tak, Petr si bez hanby pustil najnavštevovanejší web s hanbatými videami. O svojom počine sa pochválil aj na facebookovej stránke RegioJetu: „Byl jsem velice smutny, ze mate blokovany pristup na youtube. Nicmene jsem si zprijemnil cestu mou druhou nejoblibenejsi strankou s videii. ??

Zdroj: Dan Mikenda/Facebook

Na jeho objav okamžite zareagoval aj pracovník prepravcu, ktorý mu poďakoval za tip. “Dobrý večer Petr, opravdu jste nás nesmírně pobavil. :D Asi bychom s s tím měli něco udělat… Děkujeme za tip.  Martin z týmu RegioJet”.

Tak či onak bude teraz zaujímavé sledovať či sa RegioJet rozhodne blokovať všetky “hanbaté” weby alebo radšej odblokuje YouTube.

Komentujúci pod rovnakým príspevkom však už medzičasom pre prepravcu stihli vymyslieť nové slogany, ktoré mu odporúčajú začať používať. Ak teda narazíte na slogan “Auta jednou, ale ve vlaku se stojí” alebo “I v našem vlaku si můžete udělat dobře!

Za tip ďakujeme čitateľovi Davidovi.