Úvod Aplikácie Sťahujte platené aplikácie a hry, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo!

Sťahujte platené aplikácie a hry, ktoré sú aktuálne k dispozícii zadarmo!

0
aplikácie

Nový týždeň opäť odštartujeme výberom, v ktorom nájdete platené aplikácie a hry s možnosťou bezplatného stiahnutia. Daný obsah si môžete stiahnuť zadarmo len počas krátkej obmedzenej doby.

Vo výbere z minulého týždňa prevládali hry, no v tom aktuálnom nájdete aj pár schopných aplikácií. Ak by sme vyberali my, siahli by sme po appke Screenshot Pro alebo nesmierne podarenej retro hre Dungeon Defense.

Nižšie nájdete zoznam aplikácií a hier s krátkou charakteristikou, ako aj informáciou o pôvodnej cene. Kliknutím na názov hry sa presmerujete priamo do obchodu Google Play, odkiaľ si môžete aplikáciu alebo hru rovno stiahnuť.

Zadarmo

  • AsterMiner – jednoduchá oddychovka so zameraním na logické riešenia. Obsahuje desať úrovní. Pôvodná cena: 0,99 €.
  • Galactic  Fyzikálna puzzle hra, v ktorej budete musieť bojovať s gravitáciou. Pôvodná cena: 1,09 €.
  • Drawtopia Premium – Unikátna puzzle hra, v ktorej si musíte doslova nakresliť cestu do cieľa. Čaká na vás 60 levelov. Pôvodná cena: 1,99 €.
  • News by Notifications  Okamžité spravodajské notifikácie a informácie o každej dôležitej udalosti zo sveta. Pôvodná cena 1,09 €.
  • Screenshot PRO – Snímanie obrazovky s obšírnejšími možnosťami a nastaveniami. Pôvodná cena: 2,99 €.
  • Auto Optimizer – Batéria, pamäť, výkon a ďalšie vlastnosti. Komplexný nástroj pre optimalizáciu smartfónu. Odporúčame pri starších verziách OS Android. Pôvodná cena: 2,99 €.
  • Wallzy Pro – Štýlové pozadia pre domácu obrazovku v prémiovej aplikácii. Pôvodná cena: 0,59 €.
  • Dungeon Defense – Vysoko hodnotená hra v retro grafike, ktorá ponúka veľa herných možností. Pôvodná cena 0,99 €.

Zľavy

Zo zľavnených aplikácií vyzerajú veľmi zaujímavo dve. Aplikácia Cross DJ Pro je určená pre tvorcov hudby a vlastne každého audio nadšenca. Jej pôvodná cena 5,99 € dočasne klesla na 1,19 €.

V druhom prípade by sme siahli po produktívnej appke Clean Calendar Widget Pro. Jednoduchý a vkusný widget vám predostrie priamo na domácej obrazovke vašu naplánovanú agendu a údaje z kalendára. Pôvodná cena 2,19 € klesla na 1,09 €.