Úvod OnePlus OnePlus 5 Toto je OnePlus 5: Duálny fotoaparát a snímač odtlačkov prstov, ktorý nie...

Toto je OnePlus 5: Duálny fotoaparát a snímač odtlačkov prstov, ktorý nie je vzadu?

4

OnePlus 5 je momentálne jedno z najrozoberanejších zariadení. Ide totiž o jednu z mála vlajkových lodí, ktoré tento rok ešte neboli predstavené.

Ako každý rok, aj tento sa predpokladá, že nový OnePlus prinesie vyšší výkon, kvalitnejší fotoaparát a oveľa viac vylepšení. Vďaka novým renderom však konečne máme možnosť pozrieť sa, ako má vyzerať.

Vzhľadom na to, že máme k dispozícii len rendery a že je zariadenie od oficiálneho predaja vzdialené približne 2 mesiace sa stále bavíme len o prototypoch. Na finálnom kuse sa teda môžu objaviť menšie či väčšie zmeny. Základ by však mal ostať nezmenený.

Hlavnou novinkou je duálny fotoaparát na zadnej strane . Zaujímavé je aj to, že na zadnej strane chýba snímač odtlačkov prstov, čo by naznačovalo, že čínska spoločnosť siahne po inovatívnejšom riešení.

Stále tu žije malá nádej, že OnePlus sa podarilo snímač odtlačkov prstov zapiecť priamo do jeho 5,5-palcového displeja.

Keď už sme pri displeji a pixeloch, poháňať ich budú tie najvýkonnejšie komponenty. Hovoríme hlavne o osemjadrovom procesore Snapdragon 835 od Qualcommu a 6 GB operačnej pamäte RAM. Chýbať nemá ani 128 GB úložisko.

Čo zatiaľ hovoríte na OnePlus 5? Vyzerá to tak, že „zabijak vlajkových lodí“ je späť!