Úvod Výrobcovia Google Google s novinkami. Inovovaná obrazovka prihlásenia a úplne nová verzia Google Earth!

Google s novinkami. Inovovaná obrazovka prihlásenia a úplne nová verzia Google Earth!

0
Google Earth

Google Earth je bezpochyby jedným z najlepších spôsobov, ako preskúmať každý detail našej planéty len pomocou počítača, tabletu alebo smartfónu. Postupom času ale Google Earth zapadol prachom.

Paradoxne za to môže ďalšia aplikácia od Google, ktorou sú Google Mapy. Internetový gigant mapy postupne vylepšil do takej miery, že vám vlastne ani nenapadlo používať Google Earth.

Google ale na nástroj Earth nezanevrel a ani ho nechce pochovať. Práve naopak. Už na budúci týždeň, presnejšie 18. apríla, uvidíme novú podobu tohto skvelého prostriedku. Google žiadne detaily o novej podobe nezverejnil.

Je viac ako pravdepodobné, že pôjde o veľké zmeny. Google totižto novinke venuje celú samostatnú udalosť. Pravdepodobne dôjde k úplnému softvérovému redizajnu a pribudnú nové funkcie. Neprekvapilo by nás ani prevedenie pre virtuálnu realitu.

Google Earth
Letecký simulátor v Google Earth

Zároveň dúfame, že budú zachované súčasné cenené funkcie, ako napríklad letecký simulátor či zobrazenie účinkov globálneho otepľovania. Predstavenie sa bude konať len štyri dni pred oficiálnym dňom Zeme.

Inovovaný spôsob prihlasovania

Google v týchto dňoch už zavádza inovovaný spôsob prihlasovania do jeho služieb. Každému dobre známa obrazovka zmenila podobu a zároveň má byť prihlasovanie rýchlejšie a pohodlnejšie.

Zadávať budeme rovnaké informácie ako zvyčajne. Skôr ide o vylepšenie vzhľadu, ktorý bude konzistentný ako na počítačoch, tak smartfónoch a tabletoch. Ako presne nová obrazovka vyzerá, prezradí animácia nižšie.

© Google